Gabriela Cristea a anunţat, oficial, că este însărcinată. „Trăim cele mai frumoase momente din viaţă!”

Publicat: 09/05/2017 | 15:14

Gabriela Cristea a anunţat, oficial, că va deveni mămică. Vedeta urmează să nască peste doar câteva luni. Vedeta a mărturisit că ea şi Tavi Clonda trăiesc, în clipa de faţă, cele mai frumoase momente din viaţă.

V-am făcut tot felul de mărturisiri. Nu a fost nici uşor, nici greu în perioada aceea. În urmă cu doi ani am decis să ne căsătorim. Credeam noi că ne-am găsit calea. Pentru că astăzi e o zi specială, pentru noi ca şi cuplu. Astăzi, trăim împreună cele mai frumoase momente din viaţa noastră.”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a anunţat oficial că va avea un copil.
Gabriela Cristea a anunţat oficial că va avea un copil.

Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi despre parcursul relaţiei cu Tavi, dar şi că astăzi trăieşte împreună cu soţul ei cele mai frumoase momente. Momentan nu ştiu sexul copilului. ,,Am inceput sa va povestesc astazi despre momentul in care eu personal m-am indragostit de sotul meu! N-a fost usor dar n-a fost nici greu si in tot timpul asta am incercat sa ne gasim, sa ne cunoastem, si sa cautam calea! Credeam noi ca poate Dumnezeu si-a intors privirea de la noi in anumite momente, dar de fapt Dumnezeu incerca sa ne trimita calea aceea pe care ne-o pregatise si era mai mult decat ne-am fi asteptat vreodata! Vreau sa va marturisesc ca astazi traim impreuna cele mai frumoase momente din viata noastra! Nici nu mai stiu ce sa spun acum la final! Le spunem ce e? Nu stim! Inca nu stim!”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și...