Declaraţii în premieră făcute de milionarul român. ”Regele gresiei” vrea să cumpere un club de fotbal faimos: ”Voi face o ofertă…”

Publicat: 04/08/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, numele primului milionar care va participa la licitaţia de vânzare a bunurilor SC FC Rapid SA. Cunoscut ca ”Regele gresiei”, Cătălin Mişu, patronul Regata, este decis să intre în posesia brandului şi să reînvie clubul.

Rapid nu mai există, oficial, din luna iunie a anului trecut. La scurt timp, au apărut două formaţii care încearcă să ţină în viaţă spiritul Giuleştiului, AFC şi Mişcarea CFR, care se află, în acest moment, în Liga a IV-a. Niciuna dintre ele nu este, însă, recunoscută de suporterii alb-vişinii. (VEZI AICI: A dispărut de un an din spaţiul public! L-am găsit pe ”groparul” multimilionar al Rapidului!)

Ambele sunt văzute drept “clone”. Fanii vor urma doar clubul care va deţine marca, sigla şi culorile. Toate se află la falimentarul SC FC Rapid Sa şi vor fi scoase la licitaţie în toamnă.  

„După ce vom avea evaluarea, Adunarea Generală a Creditorilor va stabili suma de la care se va porni licitaţia. Apoi va fi un termen de 20 de zile în care, printre altele, se va putea achiziţiona şi caietul de sarcini. La final de septembrie, început de octombrie va avea loc licitaţia”, a declarat Mihai Florea lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA.

Până în prezent, Primăria Sectorului 1 din Bucureşti şi Primăria din Voluntari, şi-au manifestat intenţia de a participa la licitaţie. Vor avea, însă, un concurent serios. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat numele primului om de afaceri, milionar în euro, care va participa la licitaţia care va avea loc în toamnă.

Cătălin Mişu, principalul importator de gresie şi faianţă şi cel mai mare distribuitor din România, este decis să intre în posesia brandului Rapid şi să reînvie clubul. Cunoscut ca  ”Regele gresiei”, omul de afaceri deţine firma Regata şi are o avere, conform revistelor de specialitate, de 50-60 de milioane de euro. În trecut, Cătălin Mişu a fost sponsor al giuleştenilor şi, în momentele grele, a ajutat clubul cu diverse sume de bani.

“Da, este adevărat! Mă interesează brandul Rapid şi voi participa la licitaţie. Nu mă feresc să ascund asta, nu am niciun motiv. Am înţeles că prin luna septembrie, octombrie va avea loc licitaţia. Voi fi acolo fără discuţie, voi face o ofertă”, spus Cătălin Mişu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Rapid este unul dintre cele mai faimoase cluburi din România, cu sute de mii de suporteri. Palmaresul grupării înfiinţate în 1923 cuprinde 3 titluri de campioană, 13 Cupe ale României şi 4 Supercupe. (CITEŞTE ŞI: Dinamovistul şi ”sufletul” Rapidului s-au combinat la ”una mică”. Mutu & Pancu, ”prânz corect”, cu bere şi…)

Citește și...