Dinamovistul şi ”sufletul” Rapidului s-au combinat la ”una mică”. Mutu & Pancu, ”prânz corect”, cu bere şi…

Publicat: 03/03/2017 | 17:37

Prietenia nu are limite şi nici graniţe atunci când vine vorba de terenul de joc. O dovedesc ”dinamovistul-şef ” Adrian Mutu şi prietenul său, ”sufletul Rapidului ” Daniel Pancu, care şi-au dat întâlnire ”ca băieţii” la o terasă. Alături de ei au mai fost şi doi prieteni, iar veselia şi voia bună nu au lipsit din peisaj...

Cât mai are timp până să ajungă la schimbat de scutece, Mutu şi prietenii săi au întâmpinat Mărţişorul cu o ieşire ”ca băieţii” la terasă, pentru masa de prânz. Managerul-şef de la Dinamo, fostul jucător Adrian Mutu, şi-a convocat amicii la o ”şedinţă” de voie bună la o terasă din Capitală, profitând de vremea frumoasă de afară. Cum se cade după prânz, Mutu şi prietenul său, ”sufletul” Rapidului, Daniel Pancu, au preferat, spre desfătarea simţurilor, o blondă rece-şi aici ne referim, desigur, la o bere, în timp ce restul invitaţilor s-au binedispus cu cafele şi băuturi răcoritoare. Lăsând la o parte problemele familiale despre care scriam AICI, Pancu a stat tot timpul în stânga lui Mutu şi mai mult a ascultat ce avea dinamovistul de spus, iar la discuţie a participat atent şi Andrei Neacşu, iubitul prezentatoarei TV Ilinca Vandici, dar şi un amic de-al acestuia, cu multe tatuaje pe braţe. Mutu s-a bucurat de specificul ”open space” şi a savurat pe îndelete o ţigară, ascultând şi argumentele prietenilor săi, care evident, vorbeau despre subiectele universale ale bărbaţilor, adică…femeile şi apoi strategiile de joc!

Toate ca toate, dar ”decanul” de vârstă al amicilor de la masă, Daniel Pancu, s-a declarat gata să îmbrace din nou tricoul Rapidului, la vârsta de 40 de ani. De atunci au trecut însă aproape şase luni şi intenţia lui nu s-a concretizat. Să se fi gândit oare la un post în ograda lui Mutu?!

Citește și...