A dispărut de un an din spaţiul public! L-am găsit pe ”groparul” multimilionar al Rapidului!

Publicat: 19/01/2017 | 18:50

Valerii Moraru, considerat de unii drept "groparul Rapidului", originar din Republica Moldova, a ocupat poziţia 248 în topul revistei Capital "300 cei mai bogaţi români", cu o avere de aproximativ 19-20 de milioane de euro. Banii însă nu au fost moşteniţi de Valerii Moraru, ci au fost strânşi pe parcursul a peste 25 de ani de afaceri alături de soţia sa. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În afară de fabrica de bere şi apă minerală de la Azuga pe care o deţine, Valerii Moraru a devenit în 2014 acţionarul majoritar al FC Rapid. Fanii primiseră 80 % din acţiunile clubului de la Adrian Zamfir şi i-au cesionat omului de afaceri 75%. Adrian Zamfir controla 20 la sută: 15 la sută prin soţia sa, Natalia Zamfir, şi prin doi apropiaţi câte 2 şi 3 la sută.

Cancan.ro l-a fotografiat pe Valerii Moraru pe una dintre străzile din Bucureşti.
Cancan.ro l-a fotografiat pe Valerii Moraru pe una dintre străzile din Bucureşti.

Sub patronatul lui Valerii Moraru, echipa a promovat în Liga 1 şi paradoxal, în acelaşi an, Clubul Rapid a intrat în faliment. De atunci, ”groparul” Rapidului a renunţat total la fotbal, iar acum îşi mai administrează doar afacerile.

Valerii Moraru a dispărut de un an din atenţia publică, dar Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a fotografiat în timp ce se întorcea acasă, după ce şi-a rezolvat treburile în oraş. Valerii era grăbit şi era îmbrăcat gros, de iarnă. Acesta a vorbit mult la telefon, semn că afacerile îi ocupă tot timpul în continuare.

Citește și...