Antrenorul Rapidului, primele declarații despre divorț: ”Am decis să punem punct! Copiii rămân cu ea și…”

Publicat: 17/04/2019 | 23:51

Mihaela și Daniel Pancu au rupt un mariaj care dura de zece ani. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, antrenorul Rapidului a oferit primele declarații despre divorț, ocazie cu care a dezvăluit și în grija cui vor rămâne cei doi copii pe care îi are împreună cu fosta soție.

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a divorţat de soţia lui, Mihaela, alături de care are şi doi copii, David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani). Au decis să pună stop unei povești de dragoste care a durat mai bine de un deceniu și jumătate. Vestea a surprins pe absolut toată lumea!

VEZI AICI: EXCLUSIV. AU DIVORȚAT ÎN MARE SECRET! ȘTIREA CARE VA CUTREMURA AZI ROMÂNIA: „DA, NE-AM DESPĂRȚIT”

“Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie!”

Daniel și Mihaela s-au căsătorit în 2009, iar nașii de cununie au fost Adrian Iencsi și soția sa, Gina. Iată, însă, că, în pragul sărbătorilor pascale, cuplul a ales să divorțeze. Despărțirea a fost fără scandal și s-a făcut cu acordul părților. Au ales, totodată, să rămână prieteni, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Da, așa este, am divorțat de Mihaela! Am decis să punem punct. Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie. Nu comentez mai multe, e mai bine așa. Eu știu ce am făcut și este mai bine așa. Separarea s-a făcut pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. Asta a fost! Avem copiii de crescut în continuare, dar vor rămâne în custodia ei. Nu a fost nicio problemă cu partajul! Asta este viața, mergem înainte!”, a spus Daniel Pancu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

La un pas de divorț și în 2012

De precizat că Mihaela, imediat după ce a divorțat de legendarul fotbalist al Rapidului, a renunțat la numele de Pancu pe pagina personală de Facebook și a revenit la numele de fată, Stanciu.

Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt „jucător-emblemă” al clubului alb-vișiniu. Nu este pentru prima dată când cei doi au vrut să divorțeze. În octombrie 2012, femeia a intentat acțiunea de divorț, iar cuplul a ajuns în fața magistraților.

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE)

Dar, în cele din urmă, Mihaela și Daniel Pancu au hotărât să mai dea o șansă relației. “Pacea” a durat până pe 1 aprilie 2019, când cei doi au divorțat în acte, la notar, departe de sălile Tribunalului.

Daniel Pancu, ultimul intrat pe “lista neagră”!

Foștii componenți ai echipei naționale de după Revoluție pare că nu au deloc noroc în dragoste. Daniel Pancu este ultimul intrat pe “lista neagră” a divorțurilor. Gheorghe Craioveanu, Florin Răducioiu, Gică Hagi, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymeș și Dorinel Munteanu sunt alți foști “tricolori” care au pus punct relațiilor conjugale. La rândul lui, Ionel Ganea se află în plin proces de divorț cu soția sa, Dana.

(NU RATA: E OFICIAL! S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTRE CELEBRUL FIU AL MILIONARULUI ȘI SUPERBA LUI (EX-)SOȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)