E oficial! S-a pronunțat divorțul dintre celebrul fiu al milionarului și superba lui (ex-)soție!

Autor: I.D.
Publicat: 12/12/2018 | 08:15

Este bomba sfârșitului de an în showbiz-ul românesc. Magistrații au pronunțat divorțul dintre celebrul fiu al milionarului George Păunescu și vestitul fotomodel Alice Peneacă.(Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră despre proces. (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE GERARD DEPARDIEU ŞI ILIE NĂSTASE S-AU ÎNCĂIERAT)

În vara acestui an, fotomodelul Alice Peneacă și renumitul regizor și scenarist Bobby Păunescu, fiul milionarului George Păunescu s-au hotărât să divorțeze. După un mariaj care a durat aproximativ doi ani, cei doi au decis să mergă pe drumuri separate. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre acțiunea de divorț dintre celebrul fiu al milionarului și superba lui (ex-)soție. Luni, pe data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat sentința definitivă în procesul pe care fotomodelul l-a deschis în luna iulie a acestui an.

Ședința a durat mai puțin de trei minute

În ședința ce a durat mai puțin de trei minute, potrivit unei surse D.A.S, categoria A, magistrații au declarat desfăcută căsătoria dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă, pe baza acordului celor două părți. Mai mult decât atât, judecătorii au decis ca celebrul fotomodel să revină la numele purtat anterior căsătoriei, acela de “Peneacă”. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A RĂBUFNIT: ”A FOST UN ÎNTREȚINUT!”)

Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 18.07.2015 şi trecută în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov sub nr. …, prin divorţ pe baza acordului părţilor.(Cât câștigi dacă faci videochat?) Dispune înaintarea prezentei hotărâri către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov pentru efectuarea cuvenitelor menţiuni pe actul de căsătorie. Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de «Peneacă». Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.12.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

S-a pronunțat divorțul dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă

Bobby Păunescu: “Eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”

”Din păcate, așa este viața, cu bune și cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”, a declarat Bobby Păunescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cifra care îl “urmărește” pe Bobby Păunescu

Din câte se pare, renumitul regizor este urmărit de cifra 10. Divorțul de Alice Peneacă a fost pronunțat pe data de 10 decembrie, iar în anul 2012, atunci când a pus capăt relației de opt ani pe care a avut-o cu Monica Bărlâdeanu, s-a întâmplat tot într-o zi de 10, mai exact pe data de 10 august. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS, TRANSFORMARE TOTALĂ ÎN GOSPODINA PERFECTĂ)

”E pur și simplu o întâmplare, o simplă coincidență. Și ea și eu suntem ocrotiți de un înger păzitor”ne-a explicat regizorul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...