Am descoperit-o pe bunăciunea pentru care Gerard Depardieu şi Ilie Năstase s-au încăierat într-un restaurant de lux!

Publicat: 11/12/2018 | 08:01

Noi detalii neașteptate despre ”peripețiile” din România ale faimosului Gerard Depardieu ies la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate mondială, imagini demențiale cu celebrul actor și focoasa brunetă căreia Ilie Năstase i-a băgat mâna între picioare. Au fost sărutări pasionale și atingeri fierbinți, într-un renumit local cu specific libanez din București. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional.(CITEȘTE AICI: ILIE NĂSTASE I-A BĂGAT MÂNA ÎNTRE PICIOARE IUBITEI LUI GERARD DEPARDIEU, DE FAȚĂ CU ACESTA! CE S-A ÎNTAMPLAT DUPĂ…)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia înregistrării video cu momentele uluitoare ai căror protagoniști au fost celebrul actor francez și atrăgătoarea brunetă care i-a ținut companie pe toată perioada vizitei sale în țara noastră. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Totul s-a petrecut cu o seară înainte de episodul cu Ilie Năstase, când fostul mare tenismen i-ar fi introdus mâna sub fustiță iubitei lui Gerard Depardieu, în renumitul restaurant de pe malul lacului Herăstrău. Faimosul Depardieu și sexy-bruneta au oferit, la rândul lor, un veritabil show erotic, tot într-un restaurant.

Sărut pe gât + mână băgată între picioare

Fără să țină cont că se află într-un local de lux, iar asupra lor sunt ațintite mai multe priviri, Gerard Depardieu și frumoasa brunetă au lăsat sentimentele să vorbească. Dacă, inițial, l-a sărutat pasional pe gât pe faimosul actor francez, după doar câteva minute, bruneta a trecut la un alt nivel. Atunci când a crezut că nu o vede nimeni, tinerica l-a mângâiat ușor și discret, în zona intimă, pe actorul cunoscut publicului larg pentru o mulțime de roluri memorabile, printre care Cyrano de Bergerac și Obelix. (NU RATA, AICI: FAIMOSUL GERARD DEPARDIEU, SCOS PE BRAȚE DINTR-UN RESTAURANT LIBANEZ LA BUCUREȘTI!)

Ea este tânăra pentru care Gerard Depardieu & Ilie Năstase s-au “încăierat” într-un restaurant de lux

Gestul lui Ilie Năstase, ușor cam agresiv și deloc protocolar

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, după ce a susținut un formidabil spectacol, la Circul Metropolitan București, actorul francez împreună cu mai mulți membri ai staff-ului, dar și cu bruneta focoasă s-au dus să petreacă într-un restaurant de pe malul lacului Herăstrău, Aqua, acolo unde s-au delectat cu cele mai scumpe băuturi, dar și cu cele mai rafinate preparate. Încă de când a venit se vedea că marele actor era “bine”.

La un moment dat, atmosfera de la masa lui Depardieu a devenit tensionată, iar vinovat se pare că a fost fostul număr 1 mondial care a făcut o glumă mult prea deplasată, pe care francezul se pare că nu a gustat-o deloc.

Potrivit sursei citate mai sus, în timpul discuțiilor celor doi, Ilie Năstase ar fi pipăit-o în zona intimă pe bruneta ce-l însoțea pe renumitul actor francez, iar de aici până la un tămbălău în toată regula nu a mai fost decât un pas. Pipăială a fost practic introducerea mâinii sub fustița brunetei ușor cam agresiv și evident, deloc protocolar.

Imediat după gestul necugetat pe care l-a făcut fostul mare jucător de tenis la adresa senzualei brunete ce-l acompania pe artistul francez, Gerard Depardieu, care părea să fie destul de euforic, s-a ridicat de la masă, tunând și fulgerând, și-a strâns staff-ul și a părăsit în mare grabă localul, lăsându-l pe Ilie Năstase cu afaceristul cu care venise.(NU RATA, AICI: EL E NOUL PARTENER AL CUNOSCUTULUI EX-JURAT DE LA ”BRAVO, AI STIL!” ARE 23 DE ANI, A FOST OSPĂTAR ȘI…)

Gerard Depardieu, scos pe brațe din restaurant

La scurt timp după ce a aterizat la București, actorul francez a avut nevoie de ajutorul gărzilor de corp în momentul în care a părăsit un renumit local cu specific libanez din Capitală. Gerard Depardieu a fost scos pe brațe din restaurantul miliardarului bucureștean Mohammad Murad, cel mai mare investitor din industria hotelieră, președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietarul celui mai luxos lanț hotelier de pe litoral, ”perla” Phoenicia .(CITEȘTE ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ PUȘCĂ)

Faimosul Gerard Depardieu, scos pe brațe dintr-un restaurant libanez

Cel mai bine plătit actor, acum 13 ani

Cu mai mult de 150 de filme, Gerard Depardieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, atât pentru varietatea rolurilor, cât și a temelor tratate. Gerard Depardieu a publicat două biografii: ”Vivant” în anul 2004, acolo unde a povestit toată pofta lui de viață și de râs și ”L’Insoumis”, care a fost lansată în 2006. După clasamentul anual făcut de publicația Le Figaro, Gerard Depardieu este declarat actorul cel mai bine plătit în anul 2005, cu 3,2 millioane de euro estimați, obținând în jur de 800.000 euro pentru fiecare film în care a jucat în acel an. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CERE PARTAJUL PE BANII DE LA CUNUNIA CIVILĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...