Cunoscuta cântăreață a răbufnit: ”A fost un întreținut!” + a scos facturile de la întreținere și dovada că și-a luat singură verigheta

Publicat: 10/12/2018 | 22:47

De la dragoste și până la acuzații dure, în divorțul anului, dintre Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling (mai cunoscut ca Giani), n-a fost decât un pas. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Iată că noi detalii halucinante au ieșit la iveală. După ce a citit declarațiile lui Antonio, publicate luni de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Bianca ar fi fost la un pas de leșin. Dar și-a revenit și a lansat un contraatac. Artista a scos facturile de la întreținere și dovada că și-a luat singură verigheta. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Prietenii cântăreței ne-au mărturisit că Bianca Rus a fost năucită, revoltată, dar și profund mâhnită de declarațiile lui Antonio, cum că încă mai vrea bani de la ea, la partaj.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„În toate declarațiile lui Antonio nu văd decât bani, bani, bani, aur, robot de bucătărie, dar de dragoste omul ăsta nu zice nimic?!”,  s-a confesat artista, cu lacrimi în ochi, familiei sale și apropiaților. (VEZI AICI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CERE PARTAJUL PE BANII DE LA CUNUNIA CIVILĂ)

Factura pentru verighete, pe numele Biancăi

Factura pentru verighete este pe numele Biancăi

Cântăreața a fost cu atât mai supărată cu cât ea susține că l-a întreținut pe Antonio mai bine de un an, acesta stând la ea acasă și ea plătind toate facturile. În plus, tot Bianca ar fi fost cea care a cumpărat motorina pentru mașina ei, când cei doi se deplasau în oraș sau în afara Bucureștiului. Mai mult, conform unei facturi intrate în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, se pare că ambele inele de nuntă au costat peste 3.000 lei și au fost plătite de artistă. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

„A fost un an de zile întreținut de biata fată”

CANCAN.RO a obținut și documentele care atestă, într-adevăr, că numele „Bianca Rus” este trecut în dreptul persoanei care a plătit datoriile la întreținere.

„Ce să-i mai dea Bianca lui Antonio la partaj, când băiatul ăsta a fost un an de zile întreținut de biata fată?” a declarat și o rudă a artistei, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Conform apropiaților, deși are o vilă în Berceni, Antonio a locuit timp de un an în casa Biancăi Rus, din zona Iancului, casă unde nu ar fi plătit nicio rată sau factură. (NU RATA, AICI: CÂNTĂREAȚA ȘI-A DENUNȚAT SOȚUL LA POLIȚIE DUPĂ CE AR FI ATACAT-O ÎN MAGAZIN)

Cine a plătit datoriile la întreținere?!

Chitanțele de la întreținere sunt tot pe numele Biancăi

„Și mai mult decât atât, atunci când s-au deplasat cu mașina artistei, Bianca a pus motorină, pentru că avea un card de la Satu Mare pentru motorină, Mercedes-ul Biancăi fiind pe o firmă a părinților ei de la Satu Mare. La toate aceste cheltuieli se mai adaugă și gazele, curentul, care și ele au fost plătite tot de artistă sau de familia ei”, spun apropiații Biancăi Rus.

„Când s-a întors din luna de miere, Bianca Rus avea datorii la întreținere, dar le-a plătit singură, după cum se poate vedea și din facturi”, susține și o altă persoană care locuiește în blocul vedetei.

„Antonio se dă băiat de bani gata, dar stă cu părinții într-o căsuță mică din Berceni și nu are decât un Ford uzat” – a mai spus o sursă din anturajul celor doi încă soți.

Antonio nu ar fi spus că a picat Bac-ul

Antonio a picat bacul în 2006

Controversele nu se opresc însă aici! Surse din anturajul familiei Rus spun că ei ar fi supărați și pe faptul că familia Gottschling a omis să le dezvăluie mai multe lucruri importante înainte de nuntă: cum că Antonio a picat Bac-ul, sau că el nu ar fi copilul natural al lui Adrian Gottschling – bărbatul cu care a fost la nuntă, ci are un tată necunoscut.

Se pare că neconcordanța în acte a fost descoperită de familia Biancăi abia când au avut nevoie de certificatul lui de naștere. (CITEȘTE ȘI: BIANCA RUS A RUPT TĂCEREA, DUPĂ CE AR FI FOST FURATĂ ȘI BĂTUTĂ DE SOȚ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)