Una dintre cele mai cunoscute cântărețe a dezbrăcat costum popular și… N-ai mai văzut-o niciodată așa!

Publicat: 18/04/2019 | 00:11

Chiar dacă nu i-a fost simplu să topească kilogramele, Cornelia Rednic nu a cedat până nu și-a atins obiectivul.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) După ce a slăbit enorm, renumita cântăreță de la noi din țară a renunțat la portul popular și și-a a făcut sezație îmbrâcată sport în ”cartierul milionarilor”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. Cu siguranță, n-ai mai vazut-o așa!(CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, SCANDAL LA ”FERMĂ” CU FOSTA PRODUCĂTOARE: ”PREZENTATOAREA A AGRESAT-O FIZIC, DAR ȘEFII DIN PRO TV AU MUȘAMALIZAT TOTUL!” + AMENINȚĂRILE ECHIPEI DE FILMARE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Cornelia Rednic într-un supermarket din zona de nord a Capitalei, acolo unde îndrăgita interpretă de muzică populară a mers să facă unele mici cumpărături.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

Îmbrăcată sport și cu căștile în urechi, soția lui Lupu Rednic, care etala o formă fizică de invidiat, nu a zăbovit prea mult printre rafturile magazinului. Conform zicalei – punct ochit, punct lovit – artista a mers drept la țină și și-a luat câteva produse după care s-a întreptat glonț către casa de marcat.  După ce a achitat contravalorea produselor, Cornelia Rednic a luat sacosa cu cumpăraturi și s-a îndreptat agale spre casă. Că de, mersul pe jos face piciorul frumos.(NU RATA, AICI: ULTIMA ORĂ! FOSTA SOȚIE A CUNOSCUTULUI FOTBALIST A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ A DOUA OARĂ ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ: ”A AJUNS LA URGENȚE…”)

Soția lui Lupu Rednic la cumpărături într-un supermarket din zona de nord a Capitalei

Duce o viață sportivă!

Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult şi fix asta i-am zis: că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine şi înjumătăţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a mărturisit Cornelia, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România.

Cornelia Rednic la cupărături

Cornelia și Lupu Rednic, 27 de ani de căsnicie!

Cornelia (43 ani) și Lupu Rednic (49 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de muzică populară de la noi din țară. Recent, au împlinit 27 de căsnicie și 25 de ani de carieră împreună. Nu au copii, dar s-au realizat frumos pe plan material. Au pornit de jos, iar acum îşi permit orice extravaganţă, vile cochete şi bolizi de lux.

Cornelia şi Lupu s-au căsătorit  în 1992 şi toată viaţa au muncit cot la cot. De la oamenii simpli care erau la început au ajuns un nume în lumea muzicii populare, iar banii nu au întârziat să apară. Din anul 2006, cei doi maramureşeni s-au mutat în Bucureşti.(CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ LUATĂ ÎN DOSARUL GINERELUI LUI GIGI BECALI! JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...