Ultima oră! Fosta soție a cunoscutului fotbalist a încercat să se sinucidă a doua oară într-o săptămână: ”A ajuns la urgențe…”

Publicat: 16/04/2019 | 23:02

Incident șocant în showbiz-ul românesc! Fosta soție a unui ex-jucător de “națională” a încercat să își pună capăt zilelor de două ori, în mai puțin de o săptămână.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și declarații de-a dreptul uluitoare despre gestul extrem al tinerei blondine.(CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA BUDDHIST. PATRONUL CELUI MAI CUNOSCUT SEXY-CLUB DIN ROMÂNIA A MURIT SUBIT. DECIZIA LUATĂ DE FIUL SĂU)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre momentele de cumpănă cu care s-a confruntat sexoasa Iasmina Halas.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  Fosta soție a lui Cristian Daminuță a avut două tentative de suicid în mai puțin de o săptămână.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A PREMEDITAT ADULTERUL DE LA PITEȘTI! CINE ESTE ȘI CUM A ANTURAT-O PE DOMNIȘOARA DIN CLUB)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, la doar câteva zile distanță după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, ingerând un cocktail de pastile, Iasmina Halas a mai avut o tentativă de suicid ce pare tras la indigo. Ca și în primul caz blondina a fost salvată de o amică. Din câte se pare, amica blondinei a fost cea care a sunat la autoritățile și i-a sunat pe părinții tinerei.

”La doar câteva zile distanță de la primul gest, Iasmina a repetat figura. De data asta a fost mult mai rău. A ajuns la urgențe, iar după ce și-a revenit a făcut scandal. Cu greu a fost calmată de un echipaj de poliție. Doctorii au suspectat-o de unele probleme și i-au recomandat să meargă la un spital de specialitate. A încercat să se sinucidă de două ori în mai puțin de o săptămână”, a mărturisitit o prietenă a blondinei, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Iasmina Halas a încercat să se sinucidă a doua oară într-o săptămână

„M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa”

„Oricine trece printr-o perioadă mai grea în viaţă, şi eu am trecut prin aşa ceva. Am trecut printr-o depresie. Au fost mai multe evenimente care m-au dus la acest gest ruşinos, pot să spun! Acum două zile am fost plecată de la părinţii mei (…) Mă deranja orice, orice mi se spunea, mă supăram şi mă enervam pe toată lumea. Şi dacă eram întrebată dacă mănânc mă enervam (…) M-am certat şi cu părinţii mei şi eu am o relaţie bună cu ei şi am fost afectată. Pe drum de la Oraviţa am luat mai multe pastile cu gândul de a-mi încheia viaţa. M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa, credeam că ajung în Timişoara că mă pun să dorm şi totul se va încheia (…) Fix când eram în faţa blocului, nu aşteptam să fiu salvată, m-am întâlnit cu prietena mea bună. S-a uitat la faţa mea, şi-a dat seama că parcă nu sunt eu şi m-a ajutat. Mi-a sunat părinţii care mă susţin necondiţionat. Am fost împreună la biserică şi cred că doar prin credinţă pot depăşi acest moment”povestea Iasmina, imediat după prima tentativă de suicid.

”Mariajul nu a mai funcționat”

„Da, este adevărat,  ne-am despărțit. Acum stăm separat. Pur și simplu, mariajul nu a mai funcționat. Nici vorbă ca Iasmina să mă înșele, așa a fost să fie. Încă nu m-am gândit cum o să divorțăm, aștept să treacă Paștele și o să văd după ce o să fac. O să ne despărțim amiabil și o să discutăm cum împărțim lucrurile”, a spus Cristian Daminuță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)