Victor Slav a premeditat adulterul de la Pitești! Cine este și cum a anturat-o pe domnișoara din club

Publicat: 15/04/2019 | 23:13

După ce ieri v-am prezentat, în premieră, AICI, imagini de la petrecerea de pomină la care Victor Slav a ”păcătuit” cu o sexoasă din Pitești, astăzi noi detalii ies la iveală.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte picante despre escapada nocturnă a prezentatorului de la Kanal D.(CITEȘTE ȘI: Am fotografiat-o pe Claudia Pavel fără sutien și cu o rochiță minusculă!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii picante și de ultimă oră despre ”peripețiile” lui Victor Slav de la Pitești.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

Potrivit unor surse din anturajul celebrului bărbat, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” și-a premeditat ”adulterul” de la Pitești. Din câte se pare, cu o săptămână înainte de mega-party-ul la care a participat alături de Cătălin Cazacu, ex-ul Biancăi Drăgușanu a anturat-o pe sexoasa  în compania căreia a fost suprins weekendul trecut. Se pare că, în săptămâna dinaintea petrecerii, Victor Slav și bruneta din Pitești au vorbit, aproape zilnic, pe diferite platforme de comunicare și au planificat în amânunt weekendul de pomină.

”Adina și Victor vorbesc de aproximativ o săptămână. De când și-a anunțat prezența la evenimentul ce a avut loc sămbătă cei doi au discutat intes. După petrecere au rămas împreună, iar duminică au petrecut la o terasă din oraș. Tot timpul cât a stat în oraș, Victor a fost acompaniat de Adina”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul sexoasei brunete din Pitești.

Mai mult decât atât, sursele Cancan au suținut faptul că Adina este nepoata celui care deține clubul de fițe în care Victor Slav și Cătălin Cazacu au petrecut o noapte de pomină. Din câte se pare, relația celor doi a depășitsfera profesională, iar imaginile publicate de site-ul nr.1 din România sunt mai mult decât grăitoare.(CITEȘTE ȘI: Fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 200 milioane € a făcut ravagii pe centură! S-a strecurat milimetric printre TIR-uri!)

Adina Maria îl sărută pe Victor Slav

Victor Slav, “sufocat”, de domnișoara din Pitești!

În club, tânăra l-a “sufocat”, pur și simplu, pe prezentatorul show-ului “Vulturii de noapte”. S-a “lipit” de el și nu i-a dat pace nicio secundă. Ba mai mult, la un moment dat, Adina l-a și sărutat pe Victor Slav, în timp ce îl ținea de gât. Ce-i drept pe obraz. Ex-ul Biancăi Drăgușanu a părut, ușor, prins în “off-side”, dar nu foarte deranjat de postura în care se afla. Părea puțin stânjenit de faptul că este filmat și că ipostazele ar urma să ajungă publice.(NU RATA, AICI: “Prințesa manelelor” nu mai are niciun secret… A arătat absolut tot!)

Domnișoara din Pitești care l-a ”sufocat” pe Victor Slav

Cătălin Cazacu, pe post de “paravan”

Lângă Victor Slav și Adina Maria, tânăra cu care a “păcătuit” în Pitești, s-a aflat, mai tot timpul, Cătălin Cazacu. Nimeni altul decât colegul de platou al fostului soț al Biancăi Drăgușanu la Kanal D. El a fost, probabil, un fel de “paravan”. O acoperire în așa fel încât Victor Slav să aibă o scuză acasă, în caz că va fi luat la rost de actuala sa parteneră, Raluca Silea.(NU RATA, AICI: E mega-scandal sexual în muzica populară. Una dintre cele mai voluptuoase soliste își acuză un coleg că a hărțuit-o)

Concluzia este că Victor Slav, sub atenta supraveghere a lui Cătălin Cazacu, s-a distrat de minune în compania Adinei Maria. Au existat între ei îmbrățișări, săruturi, dansuri… O noapte perfectă! Ținem să precizăm că nu este pentru prima dată când prezentatorul Kanal D ajunge în Pitești. Conform unor surse autorizate, ex-ul Biancăi Drăgușanu și-ar fi făcut, deja, un obicei ca în fiecare weekend să meargă în diverse cluburi din reședința județului Argeș.

A fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.(NU RATA, AICI: Victor Slav a “păcătuit” cu o piteșteancă. Colegul Cazacu de la Kanal D l-a “acoperit”…)

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...