Tragedie la Buddhist. Patronul celui mai cunoscut sexy-club din România a murit subit. Decizia luată de fiul său

Publicat: 16/04/2019 | 06:15

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul șocante despre blestemul care a lovit “Raiul stripteaselor” din Capitală.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) La scurt timp după ce renumitul patron al clubului ”The Buddhist” a murit subit, fiul moștenitor a luat o decizie uluitoare.(CITEȘTE ȘI: Victor Slav a “păcătuit” cu o piteșteancă. Colegul Cazacu de la Kanal D l-a “acoperit”…)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre blestemul care a lovit cel mai cunoscut sexy-club de la noi din țară, ”The Buddhist”.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

În urmă cu mulți ani, Nicolae Marinescu a pus bazele unui sexy-club în Capitală. Într-un timp extrem de scurt și datorită experienței manageriale, Nae, așa cum era alintat de apropiați, a reușit să aducă faima clubului de striptease. Astfel  ”The Buddhist” a devenit cel mai renumit, dar și cel mai exclusivist sexy-club din România. De-a lungul timpului, în clubul lui Nicolae Marinescu au lucrat majoritatea fetelor de oraș.

 A murit subit!

Cu toate astea, atunci când totul era roz și treaba mergea ca pe roate, “Raiul stripteaselor” din București, așa cum a fost denumit clubul lui Nae, a fost lovit de un blestem teribil. Într-o zi de toamnă, iscusitul patron ce devenise faimos în toată România a încetat din viață în urma atac cerebral provocat de un chiag de sânge.

Din câte se pare totul i s-a tras din cauza unei răni la picior, pe care nu a tratat-o la timp și care a produs chiagul de sânge ce a dus la atacul cerebral. Nimic nu anunța sfârșitul afaceristului Nicolae Marinescu. Potrivit apropiaților, cu 5-6 ore înainte de atacul cerebral, Nae nu acuza nicio durere. Renumitul patron a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale.

Imediat după funeraliile lui Nicolae Marinescu, la cârma ”The Buddhist” s-a instalat fiul afaceristului, Vlad Marinescu. La scurt timp după ce a preluat afacerea la care celebrul său tată a trudit o viață întreagă, fiul moștenitor a luat o decizie uluitoare. Potrivit unor surse D.A.S., Vlad a încercat să vândă sexy-clubul ce este situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, dar din anumite motive se pare că a renunțat la această idee.(NU RATA, AICI: Am fotografiat-o pe Claudia Pavel fără sutien și cu o rochiță minusculă!)

Nae Marinescu alături de fiul său, Vlad

Declinul celui mai renumit sexy-club din București!

Conform unor surse din interiorul ”The Buddhist”, odată cu trecerea în neființă a renumitului patron Nicolae Marinescu a început și declinul celui mai cunoscut sexy-club din România. Într-o perioadă scurtă de timp, “Raiul stripteaselor” din București a pierdut lupta cu concurența și a fost surclasat de un Night Club ce s-a deschis în centrul Capitalei. Mai mult decât atât, sursele citate au suținut și faptul că mai multe fete ce aveau ștate vechi în clubul înfințat de Nae au rupt contractele și au plecat la ”Night Club București”, rivalii clubului ”The Buddhist” și cei care s-au impus cu lejeritate în topul nightlife-ului din București. (NU RATA, AICI: Fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 200 milioane € a făcut ravagii pe centură! S-a strecurat milimetric printre TIR-uri!)

”The Buddhist” a fost considerat cel mai exclusivist sexy-club din România

 ”The Buddhist”, în centrul unui mega-scandal!

În urmă cu câțiva ani, clubul ce a fost patronat de Nicolae Marinescu s-a aflat în centrul unui mega-scandal, după ce edilul interimar al sectorului 5, Dan Croitoru, a descoperit mai multe nereguli.

Primarul susținea atunci că a sesizat autorităţile competente, deoarece la Primăria Sectorului 5, sexy-clubul lui Nae este înregistrat ca un ONG.(NU RATA, AICI: “Prințesa manelelor” nu mai are niciun secret… A arătat absolut tot!)

“Clubul Budist de pe Bulevardul Elisabeta 54 este neautorizat de Primăria Sectorului 5. El este înregistrat ca ONG, dar în realitate se face altceva aici. Noi nu avem posibilitatea să controlăm activitatea clubului, de aceea am sesizat organele de control, ANAF-ul şi Poliţia. Este o superevaziune fiscală. S-au înregistrat ca ONG să nu plătească taxe şi impozite.

O fundaţie poate înfiinţa o societate comercială care să lucreze în beneficiul ei, dar societatea trebuie să plătească toate taxele şi impozitele aferente. Fundaţia este înregistrată la noi din 1991 sub numele de New Style, iar contractul de închiriere este semnat în 1.01.2010 cu valabilitate până în 31.12.2015.   Fundaţia desfăşoară activitate de club de noapte, într-un imobil cu 3 niveluri (subsol, parter şi etaj), are 30 de animatoare, 6 mese şi 25 de locuri. În incinta localului se află 5 VIP rooms, folosite numai de membrii clubului”, spunea primarul Dan Croitoru, pentru o publicație din România, în urmă cu câțiva ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...