“Prințesa manelelor” nu mai are niciun secret… A arătat absolut tot!

Publicat: 14/04/2019 | 22:20

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini ale primăverii.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Larisa Munteanu s-a dezbrăcat de secrete într-un shooting de-a dreptul incendiar, iar rezultatul este exploziv. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor.(CITEȘTE ȘI: A TOCAT DEJA AVEREA MĂRIOAREI SAU…?! OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS CLINICA LA MEZAT! E UN ”CHILIPIR” DE 400.000 €)

Site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini desprinse parcă din revistele pentru adulți a căror protagonistă este senzuala dansatoare Larisa Munteanu. Tânăra care și-a câștigat renumele de ”Prințesa manelelor” s-a dezbrăcat de secrete într-o ședință foto electrizantă.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

În cele mai sexy lenjerii, ”Prințesa manelelor” s-a lăsat fotografiată în cele mai incitante ipostaze. Ca o adevărată profesionistă, Larisa Munteanu s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat, iar rezultatul este de-a dreptul incitant. Fără prea mari menajamente, sexoasa brunetă ce a devenit cunoscută pentru mișcările senzuale din ringul de dans la show-urile de manele și-a expus formele bine definite și bustul generos aproape în toată splendoarea. Din câte se pare, sexoasa brunetă nu ratează nicio ocazie să-şi expună formele senzuale ori de câte ori are ocazia. (NU RATA, AICI: DORIAN POPA A FĂCUT SENZAȚIE LA LANSAREA CANDIDAȚILOR PRO ROMÂNIA)

Larisa Munteanu a pozat provocator în lenjeria creată de Cristina Oae

Dansatoarea favorită a lui Florin Salam

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei.(NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA TV S-A SPOVEDIT INSTANȚEI: ”MI-AM VÂNDUT IMAGINEA UNOR BRANDURI ȘI MI-AM CENZURAT JOBURILE CA SĂ NU FIU O UȘURATICĂ!”)

Sărutări +18 cu Loredana Chivu

În urmă cu câteva săptămâni, ”Prințesa manelelor” și Loredana Chivu au fost protagonistele unor scene care păreau desprinse din filmele pentru adulți.Fără să le pese de privirile din jur, Loredana Chivu și Larisa Munteanu s-au sărutat în cel mai senzual mod cu putință. Iar ca totul să capete un și mai mare impact erotic, bustul generos al sexoasei blondine a evadat din sutien.(NU RATA, AICI: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...