Dorian Popa a făcut senzație la lansarea candidaților Pro România

Publicat: 14/04/2019 | 16:02

PRO România a organizat duminică, la Romexpo, evenimentul de prezentare a candidaților la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019. Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu se află pe primele două poziții ale listei întocmite pentru alegeri. Cu această ocazie, pro România a prezentat “Manifestul pentru Europa”, platforma program pe care o propune la scrutinul din 26 mai. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate fotografii de la acest eveniment. Alături de candidați și invitați, o mare surpriză! Dorian Popa, însoțit de Denisa Potecaru și Silvia Popescu de la ”Bravo, ai stil!”, au întreținut atmosfera, cucerindu-i pe toți cei prezenți prin lipsa de inhibiții și prin energia pozitivă emanată în fiecare minut.

Lansarea unor candidați pentru alegerile europarlamentare este un adevărat spectacol pentru toți cei prezenți. Iar evenimentul de azi, de la Romexpo – lansarea candidaților Pro România – nu a făcut excepție de la regulă. Victor Ponta a acuzat “cea mai dură campanie împotrivă apartenenței României la Europa” și a avertizat că există riscul repetării crizei economice. Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci când era prim-ministru, el a spus că aceștia au învățat “că întotdeauna se poate mai rău”.

“Cea mai importantă provocare în acest moment pentru noi toți, cei din Pro România, este să nu ne întoarcem niciodată în timp, să nu ne întoarcem niciodată față de cei pe care azi îi criticăm. E un proiect de viitor, nu un proiect care să ne întoarcă în timp” a mai spus Victor Ponta, în aplauzele celor prezenți la eveniment.

Victor Ponta și Corina Crețu, alături de simpatizanții Pro România. Printre ei, Denisa Potecaru și Silvia Popescu de la ”Bravo, ai stil”

Dorian Popa, Denisa Potecaru și Silvia Popescu de la ”Bravo, ai stil!”, simpatizanți Pro România

Organizatorii evenimentului au dorit să ofere tuturor celor prezenți imaginea tinereții pline de energie pozitivă. Și cine putea să reprezinte mai bine această idee decât Dorian Popa și fetele de la ”Bravo, ai stil”, Denisa Potecaru și Silvia Popescu? Cei trei au fost permanent cu zâmbetul pe buze, au făcut fotografii alături de candidați și de cei prezenți, au transmis live pe rețelele de socializare momentele interesante ale acestui eveniment.

Frumoasele Denisa Potecaru și Silvia Popescu au atras privirile tuturor celor prezenți, iar Dorian Popa, în stilu-i caracteristic, s-a comportat ca o veritabilă vedetă lipsită de inhibiții.

Victor Ponta, alături de Dorian Popa, Daniel Constantin și  Gabriela Podasca – președinta filialei București a ”Pro România”

 

Citește și...