Sexy-asistenta TV s-a spovedit instanței: ”Mi-am vândut imaginea unor branduri și mi-am cenzurat joburile ca să nu fiu o ușuratică!”

Autor: I.D.
Publicat: 13/04/2019 | 22:20

La două luni distanță după ce instanța s-a pronunțat în procesul pe care fosta asistentă de la ”Acces Direct”, Iuliana Luciu, l-a intentat fostului model Andreea Podărescu, reporterii D.A.S. au intrat în posesia unor documnte-bombă ce au fost ținute la secret.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre dedesubturile scandalului dintre cele două dive.(CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ”PULVERIZEAZĂ” PE PASTRAMĂ: ”EL NU POATE FACE COPII! E UN SPECIMEN CARE…”)

În iulie 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că ”i-a spart casa”. După aproximativ șapte luni de la deschiderea procesului, instanța de judecată s-a pronunțat în cazul celor două dive.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)  Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat sexoasei Andreea Podărescu și în care îi pretindea acesteia daune morale. În urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București au respins ca nefondată  cererea pe care a formulat-o sora Nicoletei Luciu. Mai mult decât atât, Iuliana a renunțat și la procesul pe care-l avea cu Antena.(NU RATA, AICI: 

”În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

La aproximativ două luni distanță de la pronunțarea completului de judecată, D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente-bombă ce au fost ținute la secret și care scot la iveală dedesubturile războiului dintre cele două dive ale showbiz-ului românesc.(NU RATA, AICI: A AȘTEPTAT 39 DE ANI CA SĂ FIE DECLARAT FIUL LEGITIM AL CUNOSCUTULUI POLITICIAN PSD!)

Din câte se pare, fosta asistentă de la ”Acces Direct” Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că de-a lungul timpului a avut grijă să își contureze o imagine de ”fată cuminte”, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență și că și-a ales cu mare atenție anturajul și prietenii pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune.

”Reclamantă a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă. A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe con tul de socializare a pârâtei. De aici, totul a fost preluat de către alte publicații și alte televiziuni ajungând să fiu calomniată și denigrată în presă timp de săptămani. Din toate cele de mai sus, rezultă că paratele au făcut publice imagini și informații despre ea într-un context denigrator și calomnios, fiindu-i astfel incălcat dreptul la imagine și la viață privat, a făcut obiect al unor dezbateri despre care nu a știut, nu i-a fost cerut acordul sau vreun punct de vedere, nu i-a fost oferit un drept la replică, fiindu-i astfel incălcat dreptul la viață private” se arată în documentele D.A.S.

Detalii picante din razboiul dintre Andreea Podărescu și Iuliana Luciu

Andreea Podărescu, relație cu scântei cu tatăl copilului ei

Andreea Podărescu avea planuri de nuntă, iar alesul inimii sale era George. ”Aș vrea o rochie de prințesă, cu niște cristale, nu cu multe, nu grandioase, doar așa cât să mă pună în valoare”, spunea Andreea, Nu a fost să fie! La câteva luni după ce a născut, Andreea și George s-au despărțit.

Apropiații au dezvăluit atunci motivul rupturii. Se pare că ea, fiind în depresie postnatală, era geloasă, iar George nu ar fi știut să dea unele explicații, atunci când era întrebat de una, de alta. După două luni de chinuri pentru amândoi, Andreea a făcut pasul, spunându-i că nu se mai poate continua așa. Într-un final, însă, tatăl copilului ei a ajutat-o să găsească o casă pentru ea şi pentru băiețelul lor.(NU RATA, AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...