Acasă » Exclusiv » Sexy-asistenta TV s-a spovedit instanței: ”Mi-am vândut imaginea unor branduri și mi-am cenzurat joburile ca să nu fiu o ușuratică!”

Sexy-asistenta TV s-a spovedit instanței: ”Mi-am vândut imaginea unor branduri și mi-am cenzurat joburile ca să nu fiu o ușuratică!”

De: I.D. 13/04/2019 | 22:20

La două luni distanță după ce instanța s-a pronunțat în procesul pe care fosta asistentă de la ”Acces Direct”, Iuliana Luciu, l-a intentat fostului model Andreea Podărescu, reporterii D.A.S. au intrat în posesia unor documnte-bombă ce au fost ținute la secret.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre dedesubturile scandalului dintre cele două dive.(CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ”PULVERIZEAZĂ” PE PASTRAMĂ: ”EL NU POATE FACE COPII! E UN SPECIMEN CARE…”)

În iulie 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că ”i-a spart casa”. După aproximativ șapte luni de la deschiderea procesului, instanța de judecată s-a pronunțat în cazul celor două dive.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)  Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat sexoasei Andreea Podărescu și în care îi pretindea acesteia daune morale. În urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București au respins ca nefondată  cererea pe care a formulat-o sora Nicoletei Luciu. Mai mult decât atât, Iuliana a renunțat și la procesul pe care-l avea cu Antena.(NU RATA, AICI: 

”În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

La aproximativ două luni distanță de la pronunțarea completului de judecată, D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente-bombă ce au fost ținute la secret și care scot la iveală dedesubturile războiului dintre cele două dive ale showbiz-ului românesc.(NU RATA, AICI: A AȘTEPTAT 39 DE ANI CA SĂ FIE DECLARAT FIUL LEGITIM AL CUNOSCUTULUI POLITICIAN PSD!)

Din câte se pare, fosta asistentă de la ”Acces Direct” Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că de-a lungul timpului a avut grijă să își contureze o imagine de ”fată cuminte”, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență și că și-a ales cu mare atenție anturajul și prietenii pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune.

”Reclamantă a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă. A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe con tul de socializare a pârâtei. De aici, totul a fost preluat de către alte publicații și alte televiziuni ajungând să fiu calomniată și denigrată în presă timp de săptămani. Din toate cele de mai sus, rezultă că paratele au făcut publice imagini și informații despre ea într-un context denigrator și calomnios, fiindu-i astfel incălcat dreptul la imagine și la viață privat, a făcut obiect al unor dezbateri despre care nu a știut, nu i-a fost cerut acordul sau vreun punct de vedere, nu i-a fost oferit un drept la replică, fiindu-i astfel incălcat dreptul la viață private” se arată în documentele D.A.S.

Detalii picante din razboiul dintre Andreea Podărescu și Iuliana Luciu

Andreea Podărescu, relație cu scântei cu tatăl copilului ei

Andreea Podărescu avea planuri de nuntă, iar alesul inimii sale era George. ”Aș vrea o rochie de prințesă, cu niște cristale, nu cu multe, nu grandioase, doar așa cât să mă pună în valoare”, spunea Andreea, Nu a fost să fie! La câteva luni după ce a născut, Andreea și George s-au despărțit.

Apropiații au dezvăluit atunci motivul rupturii. Se pare că ea, fiind în depresie postnatală, era geloasă, iar George nu ar fi știut să dea unele explicații, atunci când era întrebat de una, de alta. După două luni de chinuri pentru amândoi, Andreea a făcut pasul, spunându-i că nu se mai poate continua așa. Într-un final, însă, tatăl copilului ei a ajutat-o să găsească o casă pentru ea şi pentru băiețelul lor.(NU RATA, AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...