Fosta logodnică îl ”pulverizează” pe Pastramă: ”El nu poate face copii! E un specimen care…”

Publicat: 12/04/2019 | 08:50

Raluca Podea nu îl iartă pe fostul logodnic, după ce a trădat-o în timpul reality-show-ului ”Ferma” de la PRO TV. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Fostul ”iepuraș” Playboy îl ”pulverizează”, pur și simplu, pe Florin Pastramă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile devastatoare. Blondina tună și fulgeră! (CITEȘTE ȘI: CERȘEȘTE LA ARCUL DE TRIUMF, DAR, ÎN REALITATE, E MARE BOIER…)

Fosta logodnică nu poate să-l ierte pe Florin Pastramă, după ce acesta a picat în ispită și a trădat-o în show-ul de la PRO TV. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)  Raluca Podea, sexoasa blondină care urma să se mărite cu Pastramă, a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA, AICI: IMAGINI BULVERSANTE. BRIGITTE POARTĂ (ÎNCĂ) VERIGHETA DE LA CORNEL!)

Replici dure pentru fosta doamnă Năstase!

”Săraca, dacă e mai bătrână decât Biblia ce să facă? Merge și ea la sală, dar concurență nu există. Diferența dintre noi este foarte mare și nu există termen de comparație. Oricum, nu suntem pe aceeași lungime de undă. (…) Florin este un subiect închis pentru mine. Eu nu mai vreau să aud de aceste două specimene debordante și faimoase. Nu mă interesează. Să facă borș, să se căsătorească, să facă copii mulți, dar el nu  poate face copii. Iar în acest caz le doresc tot ce e mai bun în lumea asta”, a spus Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

“El a apărut la TV datorie mie”

Tânăra ne-a mai mărturisit că ar fi contribuit considerabil la notorietatea de care se bucură acum fostul ei iubit. (NU RATA, AICI: VĂDUVA LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA LA TREI ANI DE LA MOARTEA INTERLOPULUI: ”NU AM DE GÂND SĂ ÎMI REFAC VIAȚA!”)

Vreau să precizez că el a apărut la TV prin prisma mea. Pe el nu-l cunoștea lumea decât alături de mine când a apărut. El umbla prin cartier și pe unde îl știa lumea. Așa că el a apărut la TV datorie mie. I-am dat prea multă valoare, iar el nu merita. (…) Nu e frumos ce au făcut, nici el, nici ea, dar dacă s-au îndrăgostit oricum amândoi sunt pe aceeași lungime de undă. Sunt doi oameni nesemnificativi și prefer să îmi văd de treaba mea. E un specimen care nu mai contează pentru mine, ne-a dezvăluit fostul ”iepuraș” Playboy.

Raluca Podea a făcut mărturisiri uluitoare

Pregătită pentru o nouă relație!

Cu toate că a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută în plan sentimental, Raluca Podea nu se predă și ne-a mărturisit că este pregătită să înceapă o nouă relație. ”Nu există cineva în viața mea, doar că, la un moment dat, trebuie să existe, iar eu sunt pregătită”, a spus vedeta.

În ciuda tuturor întâmplărilor din ultima perioadă, Raluca Podea nu ar spune ”nu” unei propuneri din partea producătorilor televiziunii din Pache Protopopescu. Blondina ar accepta o ofertă pentru a participa în viitorul sezon al show-ului ”Ferma”. (NU RATA, AICI: DURUL STEVEN SEAGAL I-A ”CAFTIT” RĂU PE FIGURANȚI)

”Trebuie să mă gândesc foarte bine, dar în niciun caz în aceste condiții. Cred că acolo sunt niște oameni care au fost chemați să facă anumite lucruri. Dacă tu ești retardat mintal și te duci să faci ce nu este indicat într-un show TV, este problema ta. Dar, da, mă gândesc! De ce nu?!” , a mai mărturisit Raluca Podea.

Raluca Podea, declarații acide

Raluca Podea a fost „iepuraș” Playboy

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România. (NU RATA, AICI: PREZENTATOAREA TV TRECE PRINTR-UN COȘMAR DUPĂ CE ȘI-A SILICONAT FESELE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...