Durul Steven Seagal i-a ”caftit” rău pe figuranți: ”I-a bătut pe bune! Bieții oameni sunt plini de vânătăi”

Publicat: 10/04/2019 | 23:10
Celebrul actor american Steven Seagal se află de câteva zile în România, dar a făcut tot posibilul să își ascundă prezența de ochii curioșilor. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cu toate acestea, reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, au reușit să obțină detalii despre întreg programul marelui actor, precum și despre noul film pe care îl realizează la noi în țară. (CITEȘTE ȘI: STEVEN SEAGAL S-A ÎNDRĂGOSTIT IREMEDIABIL DE ROMÂNIA)
Steven Seagal consideră deja că România este ca o a doua casă pentru el. Starul internațional a filmat pe plaiurile mioritice, de-a lungul anilor, 12 pelicule. Vedeta de la Hollywood a aterizat la finalul săptămânii trecute la București împreună cu echipa sa de producție, el fiind, de altfel, și patronul casei de filme.  (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

Platoul de la Izvorani

Decorul de la Izvorani, numai bun pentru noul film al lui Steven Seagal
Actorul a ajuns în România pentru a realiza tot un film din stilul celor cu care ne-a obișnuit, mai precis cu bătăi. Filmul se numește Single Man și este turnat la Izvorani, pe malul lacului, într-o vilă spațioasă și frumos amenajată, care se află în apropiere de domeniul lui Irinel Columbeanu. (VEZI AICI: STEVEN SEAGAL A DAT PETRECERE INTR-UN RESTAURANT DIN BUCURESTI)

Steven Seagal bate mereu aceiași cascadori români

Steven Seagal filmează din nou în România
Lângă vila-platou, mai există o altă casă, nelocuită, destinată actorilor secundari, figuranților și cascadorilor. De reținut că Steven Seagal este foarte fidel colaboratorilor săi din România și că folosește aproximativ aceeași echipă de ani în șir, inclusiv cascadorii români sau dublurile actorilor secundari.
Pe de altă parte, se pare că Seagal chiar nu se joacă când este vorba de bătaie. Surse de pe platourile de filmare, care au asistat la scenele cu bătăi, susțin că cei trei-patru cascadori români care participă de 12 ani la filmele lui Seagal sunt învinețiți serios de către acesta. ”I-a bătut pe bune! Bieții oameni sunt plini de vânătăi, chiar dacă poartă protecție specială pe torace sau la încheieturi”, au precizat sursele noastre. (NU RATA: STEVEN SEAGAL A FACUT UN GEST MINUNAT IN ROMANIA)

Păzit de o armată de bodyguarzi

De regulă, Seagal nu zăbovește mult în România. De fiecare dată stă doar câteva zile, timp în care mai mult filmează și nu dorește să iasă în public, la evenimentele din Centrul Capitalei. Nu face excepție nici acum, preferând să rămână în zona Izvorani, unde este bine păzit de o armată de bodyguarzi.
De remarcat că vedeta se menține foarte bine la cei 67 de ani pe care îi are, afișând, în ciuda aerului veșnic încruntat cu care ne-a obișnuit, o mină odihnită și un fizic de apreciat. (R. T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...