Cerșește la Arcul de Triumf, dar, în realitate, e mare boier… În ”civilie” se poartă numai la costum și pălărie + are casă la Buftea și umblă cu scuter de 2.000 €!

Publicat: 10/04/2019 | 22:58

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări geniale cu ”Regele cerșetorilor” din București. Joacă, foarte convingător, rolul de milog printre mașinile care staționează la semaforul de la Arcul de Triumf, dar, în realitate, Costel al lui Goangă e mare boier. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  În „civilie”, ”sărmanul bătrân” se poartă numai la costum și pălărie și conduce un scuter de 2.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU S-A ÎNTÂLNIT CU VICEPREȘEDINTELE SUA, MIKE PENCE, LA CASA ALBĂ)

Majoritatea oamenilor care au circulat prin zona Arcul de Triumf din Capitală nu au avut cum să nu-l remarce pe „bietul bătrân” care încercă să înduplece șoferii cu o poveste impresionantă de viață, scrisă pe un carton pe care-l poartă la gât. (NU RATA, AICI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, ABI, ȘI-A FĂCUT TALENTUL PRIN ORAȘ CU CELEBRUL MAYBACH AL LUI GIGI BECALI)

 ”Vă rog să mă ajutați! Sunt un om ars de foc, iar mâinile nu mă ajută. Mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească”, este mesajul emoționant pe care Costel al lui Goangă îl afișează în timp ce se plimbă printre mașinile oprite la semafor. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

Transformare miraculoasă

”Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană!”, este citatul perfect care i se potrivește lui Costel al lui Goangă și asta pentru că ”Regele cerșetorilor” din București pare să fie un adevărat profesionist. După ce își termină ”programul de lucru” din intersecție,  Costel al lui Goangă se transformă radical. Din bătrânul sărman care nu își poate folosi membrele, ”Regele cerșetorilor” din București devine un adevărat boier ce se poartă la costum și pălărie.

Mai mult decât atât, bărbatul circulă cu un scuter evaluat la aproximativ 2000 de euro. Potrivit surselor noastre, Costel al lui Goangă a ”lucrat” și în străinătate. ”Regele cerșetorilor” ar fi strâns bani buni în Franța și Belgia, acolo unde a fost în urmă cu câțiva ani. (NU RATA, AICI: AM AFLAT CE SCRIE DE FAPT ÎN CEREREA DE DIVORȚ! PRINTRE MOTIVE: SOACRA, DIFERENȚA DE VÂRSTĂ ȘI…)

Costel al lui Goangă e, de fapt, mare boier

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ”Regele cerșetorilor” în Buftea. acolo unde bărbatul locuiește. Îmbrăcat la patru ace – cu costum, cămașă, geacă de piele și o pălărie neagră – Costel al lui Goangă a stat preț de câteva minute la o discuție cu unul dintre vecini, în fața unui magazin din localitate. Că de, bărbații mai schimbă o vorbă atunci când se întorc de la muncă.

La finalul întâlnirii, Costel al lui Goangă a fumat o țigară, ca baștanii, călare pe motor, după care s-a îndreptat spre locuința sa. Unde ”a descălecat” și, cu mare eleganță, și-a parcat bijuteria pe două roți în curte. (NU RATA, AICI: FIUL SCRIITORULUI ANDREI PLEȘU ”LUCRA” LA O FERMĂ DE CANNABIS ÎN SUBSOLUL BLOCULUI + NOI DETALII DIN ANCHETĂ)

 

”Regele cerșetorilor” din București conduce un scuter de 2000 de euro

”Nu-i nicio rușine să ceri, rușine e să nu primești!”

În urmă cu câțiva ani, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în premieră, povestea profesorului-cersetor care devenise dependent de jocuri de noroc. Ion Șuță, fost profesor la Universitatea de Horticultură, își făcuse o meserie din cerșit și nu dorea să se lase de ea. Stătea cu mână întinsă la semafor, în zona Băneasa, și spera să facă bani cât mai mulți pentru a-i sparge la jocurile de noroc.(Vezi povestea aici)

Profesorul-cerșetor care devenise dependent de jocuri de noroc

“Lumea a aflat ce fac cu banii, fără să știe că eu am devenit dependent de jocuri din cauza pastilelor de Parkinson, și acum mă scuipă, aruncă cu pietre în mine. Nu mai fac decât 20-30 de lei pe zi. Nu-mi mai permit să joc și am niște simptome groaznice, dureri de cap, agitație, numai eu știu prin ce chinuri trec”, povestea fostul profesor, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...