Fostul fotbalist & soția au primit răgaz pentru împăcare, dar… Primele declarații: ”Eu rămân fermă!”

Autor: I.D.
Publicat: 11/04/2019 | 23:24

Dana și Ionel Ganea au primit răgaz pentru împăcare, dar soția fostului fotbalist este fermă pe poziție și spune că nu va renunța la divorț. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele declarații.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Dana şi Ionel Ganea sunt căsătoriți de mai bine de 24 de ani. Au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori. Lanțul de iubire, însă, s-a rupt, iar între ei nu ar mai exista cale de împăcare. Divorțul este iminent. Pentru a treia oară, cuplul ajunge în fața magistraților. A mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

(VEZI AICI: MEGA-SCANDAL ÎN DIVORȚUL UNUI CUNOSCUT ATACANT AL ”GENERAȚIEI DE AUR”! ȘI-A ALUNGAT SOȚIA DIN CASĂ?!)

“Aveți impresia că acum mă joc?”

Acțiunea de divorț a fost înregistrată în 7 decembrie 2018, iar marți a avut loc un prim termen în proces. După deliberări, magistrații de la Judecătoria Făgăraș nu au oferit și un verdict final. Au stabilit, totuși, că Dana și Ionel Ganea au timp să-și salveze căsnicia până pe data de 4 iunie, când cuplul se va prezenta, din nou, în fața instanței. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

“Amână cauza, pentru a se încerca o împăcare, au stabilit judecătorii.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Dana Ganea, soția fostului internațional. Femeia este decisă să meargă până la capăt și să devină, în cele din urmă, liberă. Și, astfel, să-și continue, în liniște, viața.

Aveți impresia că acum mă joc? Eu rămân fermă pe poziție… Nu mai există cale de împăcare. Mi-am exprimat dorința și în fața judecătorilor”, a spus soția lui Ionel Ganea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În 2017, Dana a cerut ordin de protecție

Dana Ganea este, clar, hotărâtă. Nu va renunța la divorț pentru a treia oară. I-ar fi acordat ex-fotbalistului multe șanse, de care acesta nu ar fi știut să profite. Cel mai probabil, la începutul verii, separarea va deveni oficială.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele. Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana Ganea în luna martie.

(CITEȘTE ȘIDECLARAŢII NĂUCITOARE. ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

A ajuns la spital după proces!

Scene de panică s-au petrecut în sala de judecată, marți, unde a avut loc procesul de divorț al lui Ionel Ganea. La un moment dat, fostului fotbalist i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital. Martorii au povestit că un echipaj al Jandarmeriei a intervenit la fața locului.

În timp ce cadrele medicale au susținut că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, martorii au spus că fostul fotbalist ar fi fost băut. Ionel Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce a leșinat. Incidentul a avut loc în sediul Judecătoriei Făgăraș.

“Sunt bine, nu mai sunt la spital. Sunt acasă. Am leșinat în sala de judecată de bucurie pentru că fiul meu a dat două goluri ieri, în meciul Astra”, a fost reacția lui Ionel Ganea după incident.

(NU RATA: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...