Mega-scandal în divorțul unui cunoscut atacant al ”Generației de aur”! Și-a alungat soția din casă?!

Publicat: 19/03/2019 | 23:30

La sfârșitul anului trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluia, în premieră, că Ionel și Dana Ganea se îndreaptă, pentru a treia oară, spre instanța de judecată, după ce soția ex-fotbalistului înaintase acțiunea de divorț. Între timp, au ieșit la iveală noi amănunte. Din câte se pare, partenera de viață a cunoscutului atacant al ”Generației de aur” ar fi părăsit căminul conjugal. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Pentru a treia oară, Ionel Ganea și soția sa au ajuns în fața magistraților! Este vorba despre același caz: divorțul! Dana, soția lui, l-a iertat de două ori, în 2010 și 2017. Atunci a depus cerere de divorț, dar, ulterior, a renunțat, cu puține zile înaintea procesului. Dana l-a acuzat pe fostul internațional român că ar fi abuzat-o fizic. Acum, soţia fostului fotbalist pare hotărâtă. Potrivit unor surse din anturajul celor doi soți, la scurt timp după ce a înaintat plângerea la Judecătoria Făgăraș, Dana Ganea și-a schimbat și domiciliul. Se pare că, pe fondul neînțelegerilor, fostul atacant al ”Generației de Aur” și-ar fi alungat soția din casă. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

Apropiații celor doi au mărturisit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România că Ionel Ganea locuiește, în prezent, în casa pe care o are într-un cartier exclusivist din zona de nord a Capitalei, iar Dana Ganea s-a mutat într-o localitate în apropiere de Făgăraș.

”S-au separat de ceva timp, dar încă nu au divorțat. Știu că Dana locuiește undeva la țară, lângă Făgăraș, în timp ce el stă în zona Pipera din București. Din câte stiu, sunt hotărâți să meargă până la capăt de această dată”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi soți.

Dana Ganea ar fi hotărâtă să se despartă de Ionel Ganea

Episoade furtunoase

Pentru prima oară, Ionel şi Dana Ganea îşi spuneau ”Adio”, după aproape 24 de ani de căsnicie. Anunţul era făcut chiar de partenera fostului atacant, care confirma separarea. Se întâmpla în 2017. Iniţial, soţia fostului jucător al „Generației de aur” solicitase un ordin de restricţie, dar cererea formulată la Judecătoria Făgăraş nu a avut rezultatul scontat. Deşi părea că mariajul lor este pe sfârşite, Dana şi Ionel Ganea au renunţat, până la urmă, la divorţ. (NU RATA, AICI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

„Totul este de domeniul trecutului, nu mai există niciun divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost declaraţiile Danei, în urmă cu ceva timp.

Cei doi soţi le-au trimis judecătorilor o hârtie în care au anunţat că renunţă la separare, deoarece s-au împăcat. Informaţia a fost confirmată şi de avocatul lui Ganea, Florin Petrişor. Dana s-a înduplecat, cu toate că, iniţial, nu-l mai dorea în viaţa ei pe fostul fotbalist. După un weekend în Capitală, alături de soţ şi de copii, problemele păreau să fi dispărut. (NU RATA, AICI: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

Vestitul atacant din ”Generația de aur”, pe cale de a divorța

Scene de necrezut

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a prezentat, la vremea respectivă, un episod halucinant, care ar fi stat la originea disputei dintre cei doi soți. (CITEȘTE ȘI: EROTICA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI ÎȘI ”EXPLOATEAZĂ” SOȚUL ÎN STRADĂ)

“Într-o seară, Ionel a chemat la el acasă mai mulţi amici, printre care şi foşti fotbalişti, pentru a lua masa împreună. Toţi s-au aşezat pe scaune şi au aşteptat să fie serviţi. Dana a fost responsabilă cu acest aspect. A adus fiecărui invitat câte o farfurie cu ciorbă. Inclusiv Ionel a primit una. A gustat cu poftă, însă a luat foc.

S-a ridicat glonţ de la masă şi a început să urle la soţie: «Nu se poate aşa ceva! Ce fel de femeie eşti tu dacă nu ştii să încălzeşti cum trebuie o ciorbă? Păi tu mă faci de râs în faţa prietenilor mei! Asta-i ciorbă încălzită după tine?» Invitaţii au încercat să-l calmeze pe Ionel, însă degeaba. Acesta i-a scăpat şi câteva lovituri, fără să-i pese că este văzut de ceilalţi”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al familiei Ganea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...