A așteptat 39 de ani ca să fie declarat fiul legitim al cunoscutului politician PSD!

Autor: I.D.
Publicat: 11/04/2019 | 23:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din procesul de paternitate deschis deputatului Mădălin Voicu.  ”Telenovela” fiului ”secret” al politicianului care a bifat cinci mandate în Parlamentul României se pare că a ajuns la final. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Dan Bogdan a așteptat 39 de ani ca să fie declarat fiul legitim al vestitului politician PSD.(CITEȘTE ȘI: CERȘEȘTE LA ARCUL DE TRIUMF, DAR, ÎN REALITATE, E MARE BOIER…) 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din procesul de paternitate pe care Dan Bogdan i l-a deschis celebrului politician Mădălin Voicu. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București s-au pronunțat în cazul renumitului deputat. Judecătorii au constatat faptul că Mădălin Voicu este tatăl biologic al lui Dan Bogdan și au dispus ca acesta să poarte numele artistului, ”Voicu”. Judecătorii au dispus și efectuarea modificărilor în certificatul de naștere al bărbatului care a așteptat 39 de ani să fie declarat fiul legitim al politicianului PSD, dar și în Registrul Stării Civile al Sectorul 5 din Capitală. (NU RATA, AICI: VĂDUVA LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA LA TREI ANI DE LA MOARTEA INTERLOPULUI)

Dispune ca reclamantul să…

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Constată că pârâtul DAN POMPEI nu este tatăl reclamantului DAN BOGDAN. Constată că pârâtul VOICU MĂDĂLIN-ȘTEFAN este tatăl reclamantului DAN BOGDAN, sens în care stabilește filiația reclamantului DAN BOGDAN față de tatăl biologic VOICU MĂDĂLIN-ȘTEFAN. Dispune ca reclamantul DAN BOGDAN, să poarte numele tatălui, acela de «Voicu».

Dispune efectuarea cuvenitelor mențiuni în actul de naștere al reclamantului DAN BOGDAN și în Registrul Stării Civile Sector 5 București, precum și eliberarea unui nou certificat de naștere, ulterior rămânerii definitive a hotărârii. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București. (NU RATA, AICI: IMAGINI BULVERSANTE. BRIGITTE POARTĂ (ÎNCĂ) VERIGHETA DE LA CORNEL!)

“Telenovela” fiului “secret” al lui Mădălin Voicu, Dan Bogdan, a luat sfârşit!

Mădălin Voicu are şapte copii cu cinci femei!

Mădălin Voicu a iubit din plin. Actualul secretar de stat în Ministerul Culturii, în vârstă de 65 de ani, are şapte copii cu cinci femei. Mădălin Voicu este un cunoscut politician PSD, el fiind muzician ca profesie de bază: violonist şi dirijor. Mădălin Voicu a obţinut în cariera politică cinci mandate de deputat.

Mădălin Voicu este fiul celebrului violonist Ion Voicu, care a folosit în timpul vieţii o vioară Stradivarius, achiziţionată de statul român. Vioara la care a cântat Ion Voicu i-a fost acordată, după moartea celebrului violonist, lui Alexandru Tomescu. (CITEȘTE ȘI: CE A ACCEPTAT O CUNOSCUTĂ PREZENTATOARE TV DE DRAGUL UNOR FESE PERFECTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...