Ce a acceptat o cunoscută prezentatoare TV de dragul unor fese perfecte… Imagini în premieră cu noul posterior + declarații

Publicat: 10/04/2019 | 23:07
Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, Roxana Vașniuc, a vrut cu tot dinadisul să intre în rândul vedetelor care au fundul bombat ca al lui Kim Kardashian.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Iar pentru aceasta, vedeta a apelat la servicii unui estetician cunoscut și, peste toate, și-a asumat și perioada post-operatorie, care, fără excepție, este însoțită de dureri. (VEZI ȘI: ROXANA VAȘNIUC ȘI-A ”POMPAT” SILICON ÎN POSTERIOR)
Asemenea Simonei Trașcă sau lui Brigitte Sfăt, Roxana Vașniuc a recurs la o operație estetică pentru a-și mări cu aproximativ zece centimetri diametrul posteriorului.  (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)
Roxana este mândră de noul ei posterior
Prezentatoarea TV nu a apelat însă pentru prima oară la un estetician. Până acum, ea și-a mai făcut rinoplastie, mărire de buze, dar și de bust. Mai lipsea de pe listă volumizarea posteriorului. Încurajată de partenerul ei de viață, blonda și-a luat inimă în dinți și s-a operat la un cunoscut estetician. Intervenția a fost însoțită și de durerile inevitabile, dar Roxana a trecut peste acestea de dragul unui posterior perfect. . (NU RATA: ANAMARIA PRODAN FACE FURORI CU NOUL EI POSTERIOR, MAI BOMBAT CA NICIODATĂ)

„Nu putea decât cu greutate să se așeze”

Roxana și iubitul ei, la ziua lui Axinte

„Imediat după operație o durea îngrozitor fundul. A trebuit să stea numai pe burtă și îmbrăcată cu niște pantaloni speciali. Chiar și acum, după două săptămâni, mai poartă acei pantaloni, dar lucrurile sunt pe cale să se rezolve”
, ne-a mărturisit o cunoștință a vedetei.
Acum, deși durerile i-au mai trecut, Roxana stă preventiv numai în picioare la evenimente, mai spun sursele noastre. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT SECRETUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE ȘI-A FĂCUT ”IMPLANT” DE FESE!)
Chiar și duminica trecută, la ziua lui Axinte (Florin Petrescu), Roxana a stat aproape toată seara în picioare. Vedeta a preferat să poarte un trening, cu excepția momentului când a urcat pe scenă ca să prezinte un moment artistic. Iar atunci, bineînțeles, a purtat o rochie mulată, care i-a pus foarte bine în valoare noua „achiziție”. (R.T.) (VEZI AICI: VEDETE CARE AU RECUNOSCUT CĂ AU SILICOANE) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...