Acasă » Vedete » Adelina Pestritu » Vedete care au recunoscut că au silicoane. Antonia, Bianca Drăguşanu, însă lista este mult mai lungă

Vedete care au recunoscut că au silicoane. Antonia, Bianca Drăguşanu, însă lista este mult mai lungă

De: Cancan 14/05/2016 | 20:11
Vedete care au recunoscut că au silicoane. Antonia, Bianca Drăguşanu, însă lista este mult mai lungă

Vedete care au recunoscut că au silicoane. Pentru multe vedete, implanturile cu silicoane sunt un lucru firesc, la fel ca o vizită la coafor sau la un salon de înfrumuseţare. Cu toate că a devenit o operaţie considerată aproape banală, multe dintre ele refuză să vorbească despre operaţiile suferite sau, după caz, neagă cu înverşunare atunci când sunt întrebate despre acest subiect.
Vedete care au recunoscut că au silicoane. Nu discută despre silicoanele lor, deşi diferenţele de aspect dinainte şi după operaţie au fost înregistrate cu fidelitate de camerele de filmat sau fotografiat. Sunt, totuşi, şi vedete care nu au nici o problemă să spună adevărul…”Da, mi-am pus silicoane!”

Antonia

Vedete care au recunoscut că au silicoane. Cu toate că este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, Antonia, ca orice femeie, nu a fost mulţumită cu look-ul ei, aşa că anul trecut, după cea de-a doua naştere a hotărât că ar fi bine să îşi mărească bustul. Noii sâni ai Antoniei nu sunt impresionanţi prin dimensiuni, asta deoarece vedeta a optat pentru silicoane de mărime mică (280 ml). ”Nu am avut nici un fel de probleme, eu sunt rezistentă la durere. Nu regret nimic”, a declarant cântăreaţa, pentru revista Spy, când a fost întrebată despre noii ei sâni.

Bianca Draguşanu

Vedete care au recunoscut că au silicoane. În 2007 şi nu s-a ferit niciodată să recunoască asta, ba mai mult vedeta le-a încurajat mereu pe femei să facă ceea ce doresc ca să se simtă bine în pielea lor. “Slăbisem foarte mult, iar sânii mi se lăsaseră. Atunci am mers la doctorul respectiv şi am spus că nu plec de la el decât cu silicoane. Operaţia costa 2.500 de euro, iar eu nu aveam toţi banii şi m-am târguit cu doctorul ca pentru un sac de cartofi.”, a declarat Bianca.

Oana Zăvoranu

Vedete care au recunoscut că au silicoane.Oana Zăvoranu este campioana sincerităţii la capitolul „intervenţii estetice”. Fosta soţie a lui Pepe a mărturisit de fiecare dată când a apelat la ajutorul chirurgiei plastice, fie că era vorba despre o mărire sau micşorare de sâni sau o liposucţie. Oana s-a operat de opt ori numai la sâni, pentru că şi-a făcut măriri succesive, apoi o micşorare, ulterior şi-a scos implanturile de tot, iar de curând s-a supus unei noi intervenţii de mărire.

Iulia Vantur

Iulia a recunoscut cu greu că şi-a mărit sânii, vedeta şi-a pus silicoane în 2007, la Bacău. „Pot spune că mi-am ales măsura chiar decentă. M-am dus la medic şi i-am zis: ”Vreau să am nişte sâni care să încapă perfect în sutienul ăsta”. Dacă presa nu afla, nu cred ca şi-ar fi dat nimeni seama că mi-am refăcut sânii, pentru că nu sunt cu mult mai mari. Aveam sâni frumoşi şi înainte, doar ca i-am vrut puţin mai mari. Sunt foarte mulţumită şi nu o să-i schimb niciodată, o să-i am pe aceştia toată viaţa mea”, ne-a declarat Iulia.

Adelina Pestritu

Vedete care au recunoscut că au silicoane. De curând, Adelina s-a hotărât să îşi mărească bustul. Şi-a pus implanturi şi acum, spune ea, are sânii mult visaţi. ”Nu mă ascund. Am făcut operaţie de mărire a bustului şi încă sunt în perioada de recuperare. De asta mă deplasez mai greu. Nu se bucură de mărimea bustului meu nici Speak deocamdată”, a declarat Adelina. Chiar dacă sânii ei sunt mai mari, diferenţa nu este foarte mare, asta spre deosebire de alte vedete care şi-au mărit sânii.

Cristina Spătar

Cântăreaţa are patru intervenţii la sâni, ultima a fost făcută în urmă cu mai puţin de două luni. La mijlocul anilor ’90, deranjată că are sânii prea mici, Cristina a hotărât să se opereze. Intervenţia nu a fost una reuşită, ci, o încercare eşuată de a avea un bust perfect. În scurt timp a decis să îşi facă o nouă operaţie, dar nici de aceasta nu a fost mulţumită. În 2006, cântăreaţa s-a operat la o clinică din Italia, plătind atunci 8.000 de euro. După ultima operaţie de mărire a sânilor pe care a făcut-o pentru că i se deplasase un implant, Cristina Spătar este mulţumită şi speră că nu va mai fi nevoită să îşi schimbe din nou silicoanele.

Surorile Bambi

Alte două cântăreţe care nu au avut probleme în a recunoaşte că au apelat la chirurgia estetică pentru a-şi îmbunătăţi anumite aspecte fizice sunt surorile Raluca şi Denisa Tănase, alias Bambi. Cele două au declarat public că şi-au făcut mărire de sâni prin implantare de silicon, preferând să spună adevărul, chiar dacă ulterior au fost criticate pentru că… au exagerat. “Mă simt mult mai bine de când mi-am pus silicoane. Numai o fată care ştie ce înseamnă să vrei să porţi rochii cu spatele gol şi nu poţi, pentru că ai impresia că nu te avantajează, sau numai cineva care nu poate să-şi pună pe ea un maiou fără sutien poate să înţeleagă. Toate comentariile urâte pe acest subiect nu sunt justificate, mai ales dacă nu ai cum să înţelegi situaţia”, a spus Denisa.

Anda Adam

Anda Adam este una dintre vedetele din România care are silicoane de foarte mult timp. Vedeta a spus că a făcut această intervenţie chirurgicală din necesitate. „Mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment dat mi-am dat seama că semănam, la piept, cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam două variante: să mă mai îngraş sau să-mi pun silicoane”, a declarat cântăreaţa.

Mihaela Rădulescu

Chiar dacă ani la rând, Răduleasca a negat faptul că şi-ar fi ajustat sânii, la un moment dat, în direct, a decis să recunoascâ. Mărturisirea nu a venit din senin, ci ca o dezminţire a zvonurilor conform cărora şi-ar fi făcut mai multe intervenţii, la pomeţi, dar şi la nivelul taliei prin scoaterea unor coaste. „Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Datorită doctorului Stan … mă simt aşa de împlinită. Tot ce s-a mai scris despre aşa-zisele mele operaţii de scoatere a unor coaste sau intervenţii la pomeţi sau la picioare sunt lucruri false”, a spus atunci Mihaela Rădulescu.

Jojo

În filmul Pocker în care Jojo le dădea replica unor monştri sacri ai cinematografiei româneşti, Gheorghe Dinică, Horaţiu Mălăele, spectatorii au putut vedea silicoanele pe care le are Cătălina Grama. Vedeta nu a făcut niciodată un secret din faptul că şi-a mărit bustul atunci când avea 19 ani. ”Cu mintea de acum nu cred că aş mai fi făcut operaţia”. În 2006 vedeta a recunoscut că a apelat la o a doua intervenţie chirurgicală, de schimbare a silicoanelor. „Mi-am schimbat implanturile pentru că aşa trebuia. Primele expirau după cinci ani, aşa că a fost absolut necesar să le schimb. Astea pe care le am acum sunt garantate zece ani”, declara Jojo, atunci.

Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan face parte din rândul vedetelor care nu recunosc nici în ruptul capului că şi-au făcut operaţie pentru mărirea sânilor, asta cu toate că diferenţa este evidentă. La începuturi, sânii Andreei erau mult mai mici. “Eu pur şi simplu nu doresc să spun ce fac sau ce nu fac legat de acest aspect, deoarece ţine de viaţa mea intimă. E problema mea personală cum îmi fac bustul să arate aşa. Presa poate specula, s-au scris deja multe lucruri neadevărate”, spune Andreea de fiecare dată când este întrebată despre operaţia de mărire a sânilor.

Andreea Raicu

Se pare că Andreea Raicu are nu una, ci două intervenţii chirurgicale la nivelul sânilor. Prima a avut loc în 2005, iar cea de-a doua în 2007, la clinica aceluiaşi medic Constantin Stan, din Bacău. Vedeta nu a recunoscut niciodată că are silicoane, dar nici nu a negat această informaţie, mulţumindu-se să spună că: „Pot să am sau nu silicoane. Acest lucru ţine de intimitatea mea, nu-mi voi face publică viaţa particulară”.

Anna Lesko

Au crescut peste noapte, aşa, de la un aliment minune dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile cântăreţei care susţine sus şi tare că aşa au fost sânii ei mereu. „Nu am silicoane, nici pomeneală! Acum ceva ani am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură”, a spus Anna Lesko când a fost întrebată despre implanturi cu silicoane. Totuşi, fotografiile arată altceva – la debut sânii Annei erau mult, mult mai mici.

Iuliana Luciu

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, a stârnit suspiciuni cu sânii ei măriţi peste noapte. Ea a pus mărirea sânilor pe seama faptului că se îngrăşase câteva kilograme. „Având 10 kilograme în plus, automat eram mai grasă, aveam şi picioarele groase şi fundul mai mare, dar nimeni n-a zis că mi-am pus silicon în fund”, a spus ironic, vedeta.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea se pare că a apelat la chirurgia estetică încă de la 16 ani. Complexată de faptul că avea sânii mici, ea şi-a mărit bustul fără să stea pe gânduri. Modelul şi-a văzut visul cu ochii în vacanţa de vară, după absolvirea clasei a X – a. În următorul an şcolar, ea şi-a uimit colegii cu un bust impunător. Cu toate acestea, Mădălina nu vrea să vorbească despre acest subiect.

Daniela Crudu

Cruduţa şi-a mărit sânii acum 9 ani, când avea doar 18 ani. Ea nu a negat niciodată că şi-a pus silicoane. „Mi-am făcut implant la sâni, dar nu am optat pentru nişte proteze mari, pentru că mie nici nu-mi plac sânii mari.”, a spus Daniela, care nu regretă alegerea făcută. (Răzvan Sava)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i le-a "furat" Anamaria Prodan! Scandal exploziv și plângere penală
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Cum au anunțat Justin Bieber și Hailey că vor deveni părinți
Cum au anunțat Justin Bieber și Hailey că vor deveni părinți
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
×