A tocat deja averea Mărioarei sau…?! Oana Zăvoranu și-a scos clinica la mezat! E un ”chilipir” de 400.000 €

Publicat: 13/04/2019 | 22:20

Oana Zăvoranu, nonconformista showbiz-ului românesc, se pare că traversează o perioadă mai puțin favorabilă în plan financiar, iar din această cauză pare că a luat o decizie uluitoare.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)Querida” să își vândă clinica medicală care-i poartă numele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate detalii senzaționale.(CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ”PULVERIZEAZĂ” PE PASTRAMĂ: ”EL NU POATE FACE COPII! E UN SPECIMEN CARE…”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unoir detalii uluitoare și de ultimă oră despre situația cu care se pare că se confruntă Oana Zăvăranu.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Potrvit unor surse din anturajul vedetei, în ultima perioadă,  resurse financiare ale brunetei s-au cam diminuat, iar din acest motiv, ”Querida” a luat o decizie uluitoare.(NU RATA, AICI: A AȘTEPTAT 39 DE ANI CA SĂ FIE DECLARAT FIUL LEGITIM AL CUNOSCUTULUI POLITICIAN PSD!)

După aproximativ un an și jumătate de când și-a deschis cu mare fast o renumită clinică medicală, vedeta se pare că este mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la afacerea din domeniul medical ce-i poartă numele. Conform surselor citate mai sus, în urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a avut o întâlnire cu o persoană care s-a văzut interesată de preluatea clinicii medicale, dar până la acest moment nu se știe dacă tranzacția s-a concretizat. Mai multe surse din anturajul Oanei Zăvoranu ne-au mărturisit faptul că vedeta este dispusă să renunțe la clinica medicală care-i poartă numele pentru suma de 400.000 de euro. (NU RATA, AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Oana Zăvoranu, decizie uluitoare!

Și-a inaugurat clinica cu mare fast!

În luna octombrie a anului 2017, Oana Zăvoranu și-a inaugurat clinica medicală ce-i poartă numele cu mare fast. Bruneta s-a ocupat doar de partea de amenajare a spitalului și de alegerea personalului. Oana Zăvoranu a promis să nu se implice și în partea de medicină. La momentul respectiv, vedeta a promis că nu se va implica în partea de medicină.(NU RATA, AICI: SENZAȚIONALUL TOP 10 AL AVOCAȚILOR CARE APĂRĂ CELEBRITĂȚILE ROMÂNIEI)

„Eu mi-am pus foarte mult amprenta cu privire la aspect. Am făcut-o fashion. Nefiind în bussines-ul ăsta medical, pe mine nu m-a interesat numai aparatura, care este de ultimă generație, ci am zis clinica să aibă o anumită față. Omul, când vine acolo, oricum e supărat, oricum e bolnav, că nu se duce nimeni la spital de bine, și atunci, în momentul în care aștepți să intri, vrei să fii într-un loc primitor, în care să nu se streseze mai mult decât este deja, așa că am ținut foarte mult la amănuntele astea”, mărturisea Oana Zăvoranu, despre clinica ei, la momentul inagurări.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu nonconformist, dar frumos și solid. Tânărul palestinian a cucerit-o pe brunetă grație insistențelor lui, corectitudinii de care a dat dovadă, dar și faptului că i-a fost mereu alături Oanei în momentele bune și mai puțin bune.(NU RATA, AICI: ȘI-AU VÂNDUT APARTAMENTUL, AU RENUNȚAT LA JOBURI ȘI… AU PLECAT ÎNTR-O VACANȚĂ DE 1 AN PRIN ASIA!)

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, tânărul fiind cel care a sprijinit-o pe Oana Zăvoranu necondiționat, dar si cel care îi este alături în afacerile dezvoltate după moartea Mărioarei Zăvoranu. Alex Ashraf și soția lui își trăiesc povestea de dragoste ca-n filme departe de ochii curioșilor. Oana Zăvoranu a rărit-o cu aparițiile TV și este cât se poate de fericită.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu nonconformist, dar frumos și solid

Zăvo, acuzată de un lucru revoltător

După ce a reușit să vândă vila de la Afumați a Mărioarei, unde încă locuia bătrâna Fima, Oana Zăvoranu și-ar fi trimis bunica la un azil de bătrâni, chiar înainte de sărbători. Este vorba despre un azil privat, în Buftea, pentru care Oana plătește aproximativ 2.000 de lei pe lună. Reprezentanții căminului susțineau însă că acest lucru s-ar fi întâmplat doar în primii ani și că vedeta nu ar mai fi plătit, de luni bune, costurile căminului.(NU RATA, AICI: POVESTEA ALEII TERAPEUTICE DIN VÂLCEA)

Drept urmare, au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru recuperarea costurilor și i-a fost făcută o sesizare și la autoritatea tutelară. Conducerea căminului susținea că Oana n-ar fi fost niciodată să-și viziteze bunica și că singura care se mai interesează de soarta bătrânei ar fi cealaltă nepoată, doamna Eta. Altfel, Oana ar fi cea care ar încasa pensia lunară a bătrânei.

Conducerea căminului trebuia să vină cu dovezi care să susțină acuzațiile aduse vedetei însă… acest lucru nu s-a întâmplat! Iar Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză! Magistrații Judecătoriei Buftea au respins cererea, ca neîntemeiată, cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.(NU RATA, AICI: CERȘEȘTE LA ARCUL DE TRIUMF, DAR, ÎN REALITATE, E MARE BOIER… ÎN ”CIVILIE” SE POARTĂ NUMAI LA COSTUM ȘI PĂLĂRIE + ARE CASĂ LA BUFTEA ȘI UMBLĂ CU SCUTER DE 2.000 €!)

Citește și...