Acasă » Exclusiv » Senzaționalul Top 10 al avocaților care apără celebritățile României

Senzaționalul Top 10 al avocaților care apără celebritățile României

De: Cristian Lisandru 11/04/2019 | 23:26

Sunt celebri și extraordinar de bine pregătiți din punct de vedere profesional. Apără celebritățile României – indiferent de domeniul în care acestea activează -, oameni de afaceri controversați sau oameni politici ajunși, din diferite motive, în fața instanțelor de judecată. Sunt de fiecare dată pregătiți pentru a face față oricărei provocări legislative și, de cele mai multe ori, reușesc să obțină achitarea clienților pe care îi reprezintă. Au în spate ani foarte mulți ani de experiență, sunt oratori desăvârșiți, se implică în procese ”sensibile”, câștigându-și respectul în rândul magistraților. Nu de puține ori, sunt arătați cu degetul și blamați pentru că îi apără pe ”marii corupți”, însă au abilitatea extraordinară de a specula, în interesul propriilor clienți, eventualele ”portițe” legale sau vicii de procedură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă un senzațional TOP 10 avocați din România care au reușit, de-a lungul timpului, să își transforme numele în brand. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A FOST CHEMAT DIN NOU ÎN INSTANŢĂ! REACŢIA PATRONULUI FCSB)

Acest TOP 10 avocați din România a fost întocmit în funcție de 10 criterii de clasificare profesională.

1.  – Număr mare de cauze în care participă.
2.  – Numărul de procese grele câștigate.
3.  – Cauze foarte sensibile în care s-au implicat.
4.  – Funcțiile și înaltele demnități ale clienților din portofoliu.
5.  – Cunoașterea la perfecție a legilor.
6.  – Abilitatea de a exploata „portițele” legale și viciile de procedură în folosul clientului.
7.  – Respectul câștigat în rândul magistraților, colegilor și al justițiabililor.
8.  – Rezistență la presiunea publică asupra cauzei respective.
9.  – Capacitatea de a influența decizia instanțelor.
10. – Calitatea incontestabilă a pledoariilor pe care le susțin în fața judecătorilor. (CITEȘTE ȘI: DOCTORUL CRISTIAN ANDREI A INVINS-O PE FOSTA SOTIE IN INSTANTA)

Luând în calcul toate aceste criterii, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă TOP 10 avocați din România:

Locul 10 – Florin Șurghie

Florin Şurghie, avocat – fost magistrat – i-a avut în portofoliu pe greii fotbalului din România. Aceștia au ajuns la închisoare pentru acuzaţii de evaziune fiscală, spălare de bani sau infracţiuni de corupţie.

Pe lista clienţilor lui Şurghie s-au aflat George Becali, verii lui Ioan şi Victor Becali, Cristian Borcea, dar şi Gheorghe Neţoiu. Florin Şurghie a reuşit să îl elibereze condiţionat pe omul de afaceri George Becali, după aproape doi ani de puşcărie și mai multe cereri depuse în instanţă. El a fost doar unul dintre apărătorii patronului echipei Steaua.

În schimb, acuzaţii din dosarul Transferurilor au fost condamnaţi la ani grei de închisoare. Ioan Becali a primit 6 ani şi 4 luni, în timp ce fratele lui a fost condamnat la 4 ani şi opt luni de închisoare. În ceea ce îl privește pe Gigi Neţoiu, acesta a primit 3 ani şi 4 luni de închisoare. Primul eliberat de avocatul Şurghie este chiar Gigi Neţoiu, care a ieșit din arest după un an şi jumătate,

În urma condamnărilor din ultimii ani, avocatul Florin Şurghie şi-a schimbat strategia, recomandându-le clienţilor săi să recunoască acuzaţiile pentru a scăpa de arestul preventiv. Printre cei care au recunoscut – şi chiar au făcut denunţuri – se află omul de afaceri Claudiu Florică, Ioan şi Victor Becali (în dosarul legat de mita pe care ar fi dat-o unui judecător), dar şi foşti membri ai ANRP, anchetaţi de DNA, conform termene.ro.

Locul 9 – Alexandru Chiciu

Alexandru Chiciu – fost procuror al Parchetului Naţional Anticorupție – este unul dintre avocaţii celebri, angajat de unii dintre cei mai puternici oameni din România. A reprezentat-o în instanţă pe Elena Udrea. A reușit să o elibereze din arest, în pofida celor trei solicitări ale DNA de reţinere şi arestare preventivă a fostului ministru. (VEZI ȘI AICI: INSTANȚA A REDESCHIS DUPĂ 3 ANI PROCESUL SIMONEI SENSUAL: ”E ANORMAL! EU AM PLĂTIT…”)

Şi fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, este clientul avocatului. De asemenea, Alexandru Chiciu a fost apărătorul lui Sorin Ovidiu Vîntu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. Avocatul a apărat-o şi pe Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului.

Locul 8 – Dan Apostol

Avocatul Dan Apostol îl are în portofoliu pe Traian Băsescu, dar şi pe membrii familiei acestuia. Chemat la audieri în dosarul în care este acuzat că a şantajat-o pe Gabriela Firea, fostul preşedinte al României a venit însoţit de avocatul Dan Apostol. Traian Băsescu a refuzat înţelegerea la mediator cu parlamentarul Gabriela Firea, mizând pe faptul că – apărat de Dan Apostol – îşi va dovedi în faţa judecătorilor nevinovăţia. Dan Apostol este unul dintre avocaţii care l-au scăpat pe politician de dosarul Flota.

Acelaşi avocat l-a reprezentat, în faţa anchetatorilor de la DNA, pe Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu. Acesta a fost acuzat de şantaj.

Dosarul milionarului Gabriel „Puiu” Popoviciu a fost tot în mâinile avocatului Dan Apostol. Puiu Popoviciu a câștigat la CEDO un proces împotriva statului român, din cauză că procurorii DNA l-au ţinut câteva ore bune pe holurile parchetului, fără o bază legală. Statul român trebuie să îi plătească acum daune de 4.500 de euro. (CITEȘTE ȘI: AVEM DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ DIN DOSARUL CUNOSCUTULUI POLITICIAN! INSTANȚA A STABILIT DAUNE MORALE DE 50.000 LEI ȘI…)

Locul 7 – Flavia Teodosiu

Este apărătoarea liderului PSD Liviu Dragnea.

„N-aș putea spune că sunt un avocat puternic, dar sunt categoric un avocat care iubește această profesie, căruia îi place să-și studieze cauzele temeinic și îi place foarte mult să lucreze cu oamenii. În profesia asta îți este mai ușor dacă ești un fin psiholog, mai ales în zona dreptului penal, unde totul se concentrează pe om, fiind o implicare emoțională mai mare. Te uiți la client și te gândești cu groază, uneori, că omul ăla și-a pus viața și libertatea în mâinile tale și trebuie să-ți îndeplinești obligațiile profesionale fără eroare și chiar să te autodepășești“, declara Flavia Teodosiu pentru legalmarketing.ro.

(NU RATA: INSTANȚA A LUAT O DECIZIE NĂUCITOARE. PEPE A PIERDUT 500.000 € ÎNTR-UN PROCES!)

Locul 6 – Veronel Rădulescu

Printre cei pe care i-a apărat avocatul Veronel Rădulescu se numără Dan Șova, Paul Lambrino, Elena Udrea sau omul de afaceri Ovidiu Tender.

Avocatul Veronel Rădulescu este plasat printre avocații-vedetă din România, cei care au apărat în instanțele de judecată personaje celebre. El a câștigat, în 2012, procesul prin care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis că prințul Paul este nepot legitim al Regelui Carol al II-lea. Decizia magistraţilor români a fost definitivă și irevocabilă, reprezentând o recunoaştere a sentinţei pronunţate de Tribunalul din Lisabona în 1955.

Veronel Rădulescu a fost și apărătorul omului de afaceri Ovidiu Tender, dar și al senatorului Dan Șova – în cel de-al treilea dosar în care a fost acuzat de DNA de trafic de influenţă.

Locul 5 – Laura Vicol – Voicu

În portofoliul avocatei Laura Vicol – Voicu pot fi descoperiți Alina Bica, fosta șefă DIICOT, Ovidiu Tender sau Gigi Becali.

Laura Voicu a reprezentat-o pe Alina Bica în ambele dosare în care aceasta a fost trimisă în judecată, respectiv cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP și cel disjuns din acesta, în care fostul procuror este suspectat, printre altele, de favorizarea lui Ovidiu Tender – în dosarul RAFO-Carom.

Locul 4 – Gheorghiță Mateuț

Avocatul clujean Gheorghiţă Mateuţ are în portofoliu numele unor politicieni şi oameni de afaceri celebri. Dan Voiculescu, Mircea Govor, Sorin Apostu şi Marian Oprişan sunt doar câţiva dintre ei. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni profesori de procedură penală. „Unele cazuri sunt sigure, unii acuzați sunt gata condamnați”, declara avocatul Mateuț într-un interviu pentru presa din Cluj, făcând referire tocmai la condamnările răsunătoare, precum cea a lui Dan Voiculescu. (CITEȘTE ȘI: GRECII AU CERUT ROMÂNILOR SĂ-L EXTRĂDEZE PE TEMUTUL PASSARIS, IAR NOI AVEM DECIZIA INSTANȚEI!)

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. În ciuda deciziei definitive, avocatul Mateuţ a cerut instanţei revizuirea sentinţei, pe motiv că judecătorul nu a fost obiectiv. În cazul lui Dan Voiculescu, Mateuţ a pierdut în faţa procurorilor DNA, dar în dosarul şefului Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprișan, avocatul a obţinut achitarea. Liderul PSD era acuzat de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, iar procesul său a durat aproape 10 ani.

Gheorghiță Mateuţ a terminat Dreptul la Cluj, acolo unde are şi cabinetul de avocatură, fiind şef de promoţie în 1983. În afară de activitatea de avocat, Gheorghiţă Mateuţ este profesor doctor de 20 de ani şi predă Procedură Penală la Universitatea Babeș-Bolyai.

Locul 3 – Ion Neagu

Are un CV impresionant – profesor la Drept, formator a generaţii de magistraţi şi avocaţi, rector la universitatea particulară Nicolae Titulescu, fost deputat PSD de Bucureşti din ”echipa” lui Dan Ioan Popescu şi Marian Vanghelie, preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților (în timpul lui Adrian Năstase), şef al Departamentului Justiţie al PSD (Gabriel Oprea era şef la Apărare; Ion Neagu i-a predat ştafeta la şefia Departamentului Justiţie lui Dan Şova), preşedinte al Fundaţiei Nicolae Titulescu înaintea lui Adrian Năstase, avocat al unora dintre cei mai importanți conducători ai PSD, legendar prin prisma miturilor care circulă despre el. (NU RATA: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR! JUDECĂTORII AU EMIS ORDIN DE PROTECȚIE)

Profesorul Ion Neagu i-a apărat și pe magnații Ovidiu Tender, Marian Iancu și Corneliu Iacobov, conform romaniacurata.ro.

Locul 2 – Cătălin Dancu

Cătălin Dancu – supranumit şi „avocatul vedetelor” – are în palmares procese cu politicieni, cu vedete, dar și cu oameni de afaceri pe care i-a reprezentat în faţa magistraţilor. Cu 20 de ani de vechime în avocatură, Cătălin Dancu i-a apărat pe Dinu Patriciu, Sorin Roşca Stănescu, Radu Mazăre sau Gheorghe Ştefan, zis Pinalti.

Cătălin Dancu a fost avocat în „jaful secolului” şi i-a apărat pe hoţii tablourilor din Olanda. Clientul său, Radu Dogaru, a primit doar 6 ani de închisoare, în ciuda faptului că tablourile nu au mai fost găsite, iar el nu a vrut să recunoască fapta. În anul 2012, mai mulţi indivizi, printre care şi Radu Dogaru, au reuşit să fure de la muzeul din Rotterdam tablouri de Pablo Picasso, Henri Matisse şi Claude Monet.

Cătălin Dancu l-a apărat pe Gheorghe Ştefan în dosarul Microsoft, una dintre cele mai mari anchete ale procurorilor anticorupţie. De asemenea, avocatul îl reprezintă pe fostul primar al oraşului Constanţa, Radu Mazăre, în dosarele DNA în care acesta este vizat pentru fapte de corupţie. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE JENANTĂ PENTRU TEMUTUL MAFIOT & SOȚIA LUI! ”BELEAUA” CORDUNEANU A AFLAT LA ÎNCHISOARE CĂ…)

Locul 1 – Cristian Ene

Cristian Ene, celebru avocat din generația tânără, a devenit cunoscut la doar 25 de ani, după ce l-a apărat chiar pe fostul președinte Traian Băsescu, inclusiv în dosarul „Flota”.

”La vârsta de 25 de ani am avut o oportunitate care ți se oferă, poate, doar o dată în viață – am fost avocatul celui care avea să devină, un an mai târziu, președintele României. Și, din acel moment, cariera mea a luat o altă direcție. Faptul că acela care avea să devină cel mai important om în stat a avut încredere într-un tânăr de 25 de ani m-a făcut să conștientizez responsabilitatea profesiei de avocat și nevoia permanentă de a oferi fiecărui client siguranța pe care o așteaptă”, spunea Cristian Ene într-un interviu acordat revistavip.net, referindu-se la acea perioadă din cariera sa.

De la Traian Băsescu, avocatul Cristian Ene a avut în portofoliu și alţi politicieni importanţi: pe fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, pe care îl apără în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de fosta şefă antimafia, dar și pe fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, pe care l-a scos din arest preventiv după patru luni petrecute în Arestul Central al Poliţiei. Tot avocatul Cristian Ene îl reprezintă în faţa judecătorilor și pe Horia Georgescu, fost şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, acuzat în dosarul ANRP. (CITEȘTE ȘI: DEZASTRU PE PIAȚA MEDIA! POSTUL ANTENA 1, DAT ÎN JUDECATĂ DE TURCI. CE SHOW TV AR FI „FURAT” ANTENIȘTII DE LA OTOMANI)

 

Cristian Ene, achitări obținute în anul 2018 

Adriean Videanu – dosar abuz în serviciu (dosar Videanu – Bica) – fapta nu există.

Mircea Sandu – FRF – dezafilierea Universității Craiova – scăpat de plata a peste 240 milioane de euro.

Vasile Blaga  – trafic de influență.

Gino Mario Iorgulescu – lipsire de libertate.

Corbu Mihai – fost Director Gazprom si Lukoil – scăpat de condamnarea de 7 ani, din prima instanță.

Petrache Marian – trafic de influență/luare de mită – clasare.

Alți clienti aflați în portofoliul avocatului Cristian Ene – de la simpli cetățeni și până la cei mai înalți funcționari ai statului român sau alte personalități publice.

Dr. Gheorghe Burnei

Prof. Dr. Radu Macovei 

Marian Vanghelie 

Horia Georgescu

În portofoliul avocatului Cristian Ene pot fi descoperiți magistrați, directori de bănci, miniștri, deputați, senatori, președinți de companii naționale și, nu în ultimul rând, așa cum menționam mai sus, fostul președinte ale României, Traian Băsescu.

”Dar și cauzele Pro Bono sunt în continuare prezente în portofoliu. Am realizat și singurul caz de cleptomanie din toată istoria juridică a României. Dacă este să luăm cauzele din carieră, ele ajung la câteva mii”, mai spune avocatul Cristian Ene. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL ACTOR A CÂȘTIGAT PROCESUL ÎMPOTRIVA TATĂLUI SĂU! MIZA…)

Lovitură de maestru în cazul dezafilierii ”U” Craiova

Una dintre ”loviturile” spectaculoase date de celebrul avocat Cristian Ene a fost cea în care a obținut achitarea celor implicați în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal – Mircea Sandu – şi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost achitați în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, decizia fiind definitivă. Mircea Sandu a fost apărat de maestrul Cristian Ene, care a reuşit – printr-o pledoarie fantastică, dar şi prin administrarea de probe noi – să câştige procesul.

Cristian Ene a declarat pentru CANCAN. RO, site-ul nr. 1 din România, că soluţia de achitare din acest dosar salvează fotbalul românesc de la desfinţare.

”Această profesie este, uneori, încununată de succes, iar cea mai mare mulţumire a unui avocat este atunci când instanţa se apleacă şi dă câştig de cauză ADEVĂRULUI. Mircea Sandu a fost apărat de o echipă de avocaţi din care am făcut şi eu parte. S -au administrat probe noi în apel, iar judecătorii au constatat că probele susţinute de noi  au corespondent în realitate. A fost o dezbatere amplă, probatoriu administrat, înregistrări etc.”, a mai spus avocatul Cristian Ene. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE A FOST DATĂ ÎN JUDECATĂ! CE SUMĂ FABULOASĂ I S-A CERUT ÎN INSTANŢĂ)

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis achitarea fostului preşedintele al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, pentru toate capetele de acuzare din dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, respectiv abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată, folosirea influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite și sustragere de sub sechestru. Aceeaşi hotărâre au luat-o judecătorii şi în cazul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost achitat, la rândul său, pentru aceleaşi acuzaţii. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE JUDECĂTORII L-AU IERTAT PE RAOUL DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...