Instanța a luat o decizie năucitoare. Pepe a pierdut 500.000 € într-un proces!

Autor: I.D.
Publicat: 07/03/2019 | 23:08

Dacă, pe plan muzical, nu a dat lovituri uriașe în ultimii ani, Pepe s-a concentrat pe afaceri. S-a trezit însă cu bețe în roate fix când îi era lumea mai dragă! Clubul de jumătate de milion de euro pe care l-a deschis în centrul Capitalei s-a dus pe apa sâmbetei după ce proprietarii blocului de deasupra localului, deranjați de gălăgie, au reușit să îl închidă! (VEZI ȘI: SOŢIA LUI PEPE ŞI-A FĂCUT DE CAP CU FETELE LA MARE!)

Anul 2017 a fost unul al marilor investiții pentru Pepe. A slăbit puțin ritmul în cariera muzicală și s-a gândit să facă afaceri, prima dintre ele fiind o grădiniță privată pe care a deschis-o chiar într-una dintre vilele deținute de socrul său. Artistul a cumpărat vila de la tatăl Ralucăi cu 450.000 de euro.

(Citește și: PEPE SE ÎNTOARCE PE STICLĂ! LA CE POST TV VA PUTEA FI VĂZUT ȘI ÎN CE EMISIUNE )

Ulterior, s-a gândit să deschidă un club, la parterul unui bloc, însă nu s-a dovedit a fi o idee foarte bună. El a investit 500.000 de euro în această locație, pentru ca ulterior să-și dea seama că locatarii blocului se opun autorizației, pe motiv de prea mult disconfort produs de muzică și fum de țigară. Pepe s-a enervat și a dat în judecată asociația de locatari. Dar nici de data asta nu a avut noroc.  La dosar s-au adunat mai multe dovezi anti-funcționare, decât pro.

„Se creează disconfort locatarilor…”

” ( … ) instanța are în vedere și petițiile și adresele emise de către asociația de proprietari __________ Primăriei Sectorului 1 Bucureșt și Poliției Locale Sector 1 prin care au adus la cunoștință autorităților prejudiciul adus și disconfortul creat prin desfășurarea actvității de tip club, bar la subsolul blocului, prin producerea de zgomot, vibrații, miros, fum etc.

Or, având în vedere probatoriul administrat instanța apreciază că refuzul este justifcat de faptul că prin activitatea desfășurată de către reclamantă, respectiv activitate de tip club, fapt necontestat de către acesta din urmă, se creează disconfort locatarilor prin sunetele și trepidațiile provocate și prin transformarea aleii și a căii de acces în imobil în spațiu de fumat. (VEZI ȘI: PEPE NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI… CE I-A FĂCUT RALUCĂI ÎNTR-UN RESTAURANT)

Având în vedere că imobilul este alcătuit în mare parte din apartamente cu destinație de locuințe, folosirea de către reclamantă a spațiului de la subsol pentru desfășurarea activităților de tip club produce inconvenientul produs în vecinătate, atât prin transformarea căii de acces în spațiu pentru fumat, prin zgomotul produs de clienții localului atât în interiorul cât și în exteriorul incintei, și în special prin nivelul ridicat al trepidațiilor produs de volumul înalt al muzicii, este suficient de serios pentru a justifica refuzul pârâtei de a-și da acordul pentru desfășurarea actvității de alimentație publică la acel punct de lucru”, se arată în decizia instanței.

Judecătorii de la Tribunalul București i-au respins recent cererea de chemare în judecată, ceea ce înseamnă că această afacere de jumătate de milion de euro riscă să nu obțină în veci autorizație!

Pepe este căsătorit cu Raluca Pastramă de aproape șapte ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015.

Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat. (NU RATA, AICI: PEPE A PETRECUT CA-N FILME DE ZIUA LUI! CE SURPRIZĂ SPECTACULOASĂ I-A FĂCUT SOȚIA LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...