Pepe nu s-a mai putut abține și… Ce i-a făcut Ralucăi într-un restaurant

Publicat: 06/11/2018 | 22:51

După o cină romantică în compania frumoasei sale soții, într-un restaurant din Capitală, Pepe nu s-a mai putut abține și a recurs la un gest mai puțin obișnuit în public. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini savuroase cu unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. (VEZI ȘI: AVEM FILMĂRILE NOCTURNE CU SIMONA HALEP & ”IUBI” MILIONARUL!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul cântăreț Pepe într-un renumit restaurant din zona Floreasca din București, acolo unde a mers la cină cu frumoasa lui soție, Raluca Pastramă. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Într-o atmosferă relaxantă, Raluca și Pepe, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul mioritic, au discutat intens și s-au delectat  cu cele mai bune preparate. La un moment dat, Raluca, prinsă de conversația cu soțul ei, a făcut un gest surprinzător. Pesemne că a fost uluită de ce-i povestea Pepe, pentru că bruneta a ținut să-și exprime uimirea făcându-și cruce. (NU RATA, AICI: NEPOTUL REGELUI MIHAI I A ÎNCĂLCAT ”PROTOCOLUL CASEI REGALE”)

Pepe și Raluca, cină romantică la un restaurant din zona Floreasca

Pepe, gest uimitor în văzul lumii

La final, după ce au achitat nota de plată, în timp ce se îndreptau spre ieșirea din restaurant, Pepe a recurs și el la un gest mai puțin obișnuit, fără legătură cu cel făcut de soția lui. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Fără să țină cont de privirile celor din jur, care erau ațintite asupra lor,  latino-lover-ul a pipăit-o pe posterior pe frumoasa lui soție, care nu a lăsat să se vadă că ar fi deranjată de gest. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA A RECIDIVAT CU EX-UL, ÎN TIMP CE LOGODNICUL MECANIC AUTO ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU BLOGERIȚA!)

Imediat ce au ieșit din restaurant, cei doi s-au luat de mână și s-au îndreptat agale spre bolidul de lux care îi aștepta în parcare. Pepe a demonstrat apoi că este un veritabil gentleman. Artistul i-a deschis portiera soției sale și s-a asigurat că a urcat în siguranță în automobil. După care cântărețul a trecut la volan și au demarat spre casă, acolo unde îi așteptau, foarte nerăbdătoare, cele două fetițe. (CITEȘTE ȘI: I-AU ÎMPACHETAT MAȘINA ÎN… HÂRTIE IGIENICĂ!)

Pepe și-a pipăit soția în văzul tuturor

E căsătorit cu Raluca de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat. (NU RATA, AICI: RIVALII STELEI S-AU ÎNCĂIERAT PE TEREN CU SUPORTERII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...