Avem filmările nocturne cu Simona Halep & ”iubi” milionarul!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 05/11/2018 | 23:19

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările nocturne cu Simona Halep și Iotis Pufleanu, în niciun caz iubitul liderului WTA – cum au curs speculațiile, după ce sportiva s-a pozat cu el în mașină și a postat imaginea pe un site de socializare – ci… vărul ei primar. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Cei doi au plecat împreună spre casă la 3 dimineața, însă “iubi” s-a răzgândit și a continuat petrecerea la NUBA. Ulterior, celebra tenismenă s-a retras spre propriul domiciliu, după câteva ore petrecute în compania apropiaților. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Liderul WTA a postat, sâmbătă seara, o fotografie pe contul personal de socializare, în care apare alături de un tânăr. La scurt timp, presa a explodat și a anunțat că Simona Halep are, oficial, un iubit, mai ales că pe imagine era prezentă și o inimă. Lucrurile nu stau, însă, astfel. În realitate, bărbatul, pe nume Iotis Pufleanu, este vărul ultimei câștigătoare de la Roland Garros.

(VEZI AICI: TATĂL SIMONEI HALEP, DECLARAŢII INCENDIARE DESPRE RELAŢIA ACESTEIA CU RADU BARBU)

Iotis, așa-zisul iubit al liderului WTA, este fiul lui Dumitru Pufleanu, fratele mamei Simonei Halep, un om de afaceri cu greutate din Tulcea, care deține două firme de produse lactate și hotelul Maryotis din Constanța. Imobilul a fost închiriat o perioadă Academiei lui Gheorghe Hagi. Dumitru Pufleanu, fiul lui Panait Pufleanu, este născut în comuna Stejaru, la fel ca Simona Halep. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Nu a băut deloc alcool!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, în ce conjunctură au apărut împreună Simona Halep și „iubi”-milionarul Iotis Pufleanu. Vă prezentăm inclusiv ce au făcut cei doi în noaptea de sâmbătă spre duminică și în ce localuri au fost prezenți. În primă fază, numărul 1 mondial s-a dus la Uanderful, un local de lux din zona Floreasca, unde s-a bucurat de compania apropiaților.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A PRIMIT UN CADOU CU TOTUL SPECIAL)

Ulterior, în jurul orei 23, Simona Halep și Cosmin Hodor, managerul ei de comunicare, s-au retras până la o farmacie din zonă, de unde bărbatul și-a cumpărat strictul necesar. Au revenit, după doar câteva minute, la Uanderful.

Pe drum au fost opriți de poliție, însă doar pentru un control de rutină, nimic deosebit. În local, liderul WTA nu a consumat alcool și a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are o viață extrasportivă exemplară. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

În jurul orei 00:30, Simona Halep și Iotis Pufleanu au plecat de la Uanderful, preț de aproximativ cinci minute. S-au întors în local, unde au stat până la 1 dimineața, timp în care au și mâncat. Sportiva și cei care i-au ținut companie, alte patru, cinci persoane, printre care și Marius Copil, au ieșit apoi din restaurant. Simona s-a urcat la volan și a plecat cu Cosmin Hodor și un cuplu, în timp ce “iubi” Iotis Pufleanu a părăsit zona cu altă mașină.

Simona Halep și Iotis Pufleanu sunt veri primari, nicidecum iubiți

L-a lăsat pe “iubi” la NUBA

Toți s-au întâlnit la Fratelli, unde au stat mai retrași și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență. Au părăsit clubul prin spate, tocmai pentru a sta departe de ochii curioșilor, și nu prin față, așa cum au intrat. Ulterior, Simona Halep s-a urcat la volanul mașinii personale. Cosmin Hodor a stat în dreapta ei, în timp ce Iotis Pufleanu a luat loc pe bancheta din spate.

(NU RATA: SIMONA HALEP, VACANŢĂ ROMANTICĂ)

Managerul de comunicare al liderului WTA a coborât în zona Floreasca, lângă Spitalul de Urgență, unde, de altfel, are și domiciliul. După care “iubi” a trecut lângă Simona Halep, în jurul orei 3 dimineața. Au dat o tură prin oraș, după care sportiva noastră și-a lăsat vărul la NUBA. Nu a coborât cu el, ci a preferat să meargă acasă, într-un complex rezidențial unde deține un super-apartament. (Cum câștigi bani rapid)

Iotis Pufleanu este lăsat de Simona Halep la NUBA

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...