Tatăl Simonei Halep, declaraţii incendiare despre relaţia acesteia cu Radu Barbu: ”Gata, e într-o relaţie!”

Publicat: 30/01/2018 | 07:59
Tatăl Simonei Halep, declaraţii incendiare despre relaţia acesteia cu Radu Barbu: ”Gata, e într-o relaţie!”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a dezvăluit ce se întâmplă între fiica lui şi Radu Barbu, bărbatul cu care aceasta a fost surprinsă în vacanţă, în Italia.

Tatăl Simonei Halep susţine că presa a exagerat natura relaţiei dintre fiica lui, Simona Halep, şi Radu Barbu. Părintele sportivei spune că pe cei doi îi leagă numai o frumoasă prietenie şi nimic mai mult.

”Întotdeauna, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Ea (n.r. – Simona halep) este un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie… Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei Halep.

Tatăl Simonei Halep a confirmat faptul că fiica ei este afectată de articolele din presă, însă a spus că într-o anumită măsură înţelege acest fapt: ”Acest lucru e deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate. Presa este peste tot la fel! E serviciul fiecăruia, de acolo trăieşte… Aşa se mai spun şi aberaţii”.

Citește și...