Rivalii Stelei s-au încăierat pe teren cu suporterii!

Publicat: 05/11/2018 | 23:21

Scandal monstru la un meci de fotbal din Liga a 4-a! Managerul echipei Carmen București a fost ”răpus” de un suporter al formației adverse, nemulțumit de rezultat. Agresorul a sărit gardul de la baza Rocar și a tăbărât pe oficialul clubului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Intervenția jucătorilor ambelor echipe și a staff-urilor acestora a calmat, abia într-un final, spiritele. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are toate detaliile, precum și imaginile uluitoare din finalul meciului.

Microbistul ajunge deseori să facă scandal, e subiectiv, clar, iar dacă-l prinzi și prin eșaloanele inferioare sunt șanse și mai mari ca pasiunile să scape rapid de sub control. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Nu-l ”îngrădește” nimeni să ia deciziile pe care el le consideră cinstite. Acum, că vorbim de eșalonul al patrulea al fotbalului românesc, chiar nu e de mirare! Cu un teren împrejmuit sumar, ”pavat” cu ”doi jandarmi” și, mai mult, cu 22 de fotbaliști care se întreceau pentru promovare, ingredientele erau perfecte pentru o ”erupție” precum lasă periodic celebrul Etna! Și s-a întâmplat! (VEZI ȘI: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE FOTBALISTUL FAVORIT AL LUI GIGI BECALI)

FC Carmen București și Comprest se întâlneau sâmbătă, pe ”Rocar” , iar dorința de puncte era maximă: ambele țintesc promovarea! Alături de marea rivală, Steaua. Câțiva suporteri, chiar părinți ai celor care-și dau sudoarea pe teren și care speră să ajungă undeva unde competiția le oferă cel puțin traiul decent, s-au răsfirat pe băncile din tribunele stadionului ce găzduia, cândva, meciuri cu Steaua, Dinamo, Craiova, Rapid. (Cum câștigi bani rapid) Nimic neobișnuit, e ca la ”D”, pe vremuri… 0-1! (VEZI AICI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL PE AVERE CU SOCRII ȘI FOSTA SOȚIE!)

Scandalul a pornit în prelungiri

Aici a început să se ”miște” planeta! Minute de final… Firește, oaspeții, Carmen, trag de timp! Pasează lateral, țin mingea. În tribuna gazdelor e nervozitate. Și, brusc, incident! Unul dintre suporteri sare gardul și se duce, țintă, către managerul echipei Carmen București.  (Intr-un an ai propriul apartament!) Lovește, spre stupefacția jucătorilor. Managerul Cristian Marincea e împietrit. E șocat! Cade, iar ”ultras-ul” îl ”bombardează”. (CITEȘTE ȘI: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”)

Jucătorii intervin, se mai produc busculade, ceva injurii. Marincea se ridică, e contrariat de ce s-a întâmplat. Nu reacționează, e salvat de toți jucătorii, ai lui, adverși. A luat, săracul, câteva lovituri, pe care, probabil, le va trece într-un caiet de amintiri din care le va ”recita” nepoților, zâmbind. Dar ce se întâmplă cu siguranța pe stadioane? Dincolo de glumă. Chiar dacă vorbim de liga a 4-a, se poate întâmpla o nenorocire și, ca de obicei, plângem, apoi trasăm reguli ferme!

Clasament, Liga a 4-a București

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)