Fotbalistul ”înfiat” de Gigi Becali a câștigat războiul pe avere cu socrii și fosta soție!

Autor: I.D.
Publicat: 01/10/2018 | 23:05

A ieșit soarele și pe ulița lui! Claudiu Răducanu își va recăpăta mare parte din averea pe care fosta soție i-o luase după divorț. Judecătoria din Craiova i-a respins apelul lui Alice, iar decizia este definitivă! (Super oferta de angajare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănuntele unei dispute care durează de aproape zece ani. Fostul golgheter al Stelei fusese ”deposedat” de tot ce agonisise într-o viață de fotbalist și ajunsese în pragul disperării.

Fotbalistul plecat spre marea performanță din Oltenia a cunoscut-o pe Alice în 7 aprilie 1999, într-un bar din Craiova. Doi ani mai târziu, ajungeau în fața preotului. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Apoi, vreme de zece ani, cei doi au conviețuit, timp în care Alice a adus pe lume un băiat, Armin. Dar viața în roz s-a rupt… S-au acuzat reciproc de infidelități, iar soluția finală a fost divorțul. (CITEȘTE ȘI: LA 9 ANI DUPĂ CE L-AU RUINAT…FOTBALISTUL ÎNFIAT DE GIGI BECALI ŞI-A ”EXECUTAT” FOSTA SOŢIE ŞI SOCRII)

De aici începe povestea care l-a trimis pe fotbalistul ”înfiat” de Gigi Becali în pragul disperării. Claudiu a strâns ceva bani în perioada în care a jucat la Steaua și în străinătate, dar aceștia au intrat în conturile soției lui. Iar vila din Craiova a ajuns la aceeași Alice, sub formă de donație din partea celebrului atacant. Astfel, Claudiu Răducanu s-a trezit doar cu un Audi TT, dar și cu o vârstă înaintată pentru fotbal, care nu-i mai permitea s-o ia de la capăt.

După ani teribili pentru el, în care a umblat prin sălile de judecată, dar și pe la televiziuni, fiind surprins cu lacrimi în ochi, Claudiu poate zâmbi acum. Judecătoria din Craiova i-a dat vestea pe care o aștepta de câțiva ani buni, aceea că o parte a averii, mai exact casa pe care o donase, îi va reveni! (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Răducanu depusese cererea la începutul acestui an, dar pârâții, fosta soție, mama și tatăl acesteia, au avut dreptul la apel, de care au profitat. Doar că pe 29 septembrie, decizia Judecătoriei i-a dat dreptate fostului fotbalist, respingând apelul ca nefondat. (CITEȘTE ȘI: CE LEGĂTURĂ EXISTA ÎNTRE EX-IUBITUL SIMONEI TRAȘCĂ ȘI CELEBRUL FOTBALIST CLAUDIU RĂDUCANU)

Alice și Claudiu aveau să divorțeze după zece ani de mariaj
Alice și Claudiu aveau să divorțeze după zece ani de mariaj

”Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune invocată de pârâți prin întâmpinare, ca neîntemeiată.

Admite acțiunea formulată de reclamantul Răducanu Claudiu Nicu în contradictoriu cu pârâții Mitroi Elisabeta, Mitroi Ana și Mitroi Nicolae, având ca obiect revocare contract de donație inversă. Dispune revocarea contractului de donație inversă autentificat sub nr.356 din 05.08.2009 la BNP Papa Eugenia si Papa Andreea Diana și, în consecință, dispune repunerea părților în situația anterioară încheierii contractului de donație.

În baza art.18 din OUG 51/2008 obligă pârâții Mitroi Elisabeta, Mitroi Ana și Mitroi Nicolae, în solidar, să plătească la stat suma de 4.665 lei, reprezentând ajutorul public judiciar acordat reclamantului Răducanu Claudiu Nicu, sub forma scutirii de la plata taxei judiciare de timbru, prin încheierea de ședință din data de 30.01.2017, pronunțată de Judecătoria Craiova în dosarul nr.32679/215/2016. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIU RADUCANU LE-A ASCUNS PARINTILOR CA A FOST ARESTAT)

Executorie cu privire la obligația de plată către stat a sumei de 4.665 lei. Ia act că reclamantul își rezervă dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Judecătoria Craiova, sub sancțiunea nulității.

Pronunțată, astăzi, 29.01.2018, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței conform art. 396 alin. 2 C.proc.civ.”

Aceasta a fost prima decizie a Judecătoriei, pronunțată la finalul lunii ianuarie a acestui an. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIU RĂDUCANU A PRIMIT O VESTE PROASTĂ LA SCURT TIMP DUPĂ CE I S-A PROPUS SĂ ANTRENEZE CSA STEAUA)

Iar vinerea trecută, instanța dădea următoarea decizie: ”Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunțată în ședința publică, azi, 28.09.2018.”

Unde a jucat Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu s-a remarcat la Extensiv Craiova, unde a bifat nu mai puțin de cinci sezoane, până ce Steaua a pus ochii pe el și l-a cumpărat, în 1999. A înscris 58 de goluri în 106 partide și a plecat apoi la Espanyol (Spania), în 2004. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) 

Nu s-a acomodat şi după şase luni a fost împrumutat în Germania, la Arminia Bielefeld. Nici acolo nu a rupt gura târgului, așa că a revenit în Liga 1, pentru un retur, la FC Vaslui. Guangzhou (2006), Salamina (2006-2007) şi Sorrento (2007- 2008), cu o nouă revenire în Liga I la U’ Cluj, sunt formațiile pe care le-a bifat apoi Claudiu Răducanu. A ajuns și în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, dar a revenit în Oltenia lui, la Gaz Metan Craiova. Are în palmares un titlu (2000-2001) şi o Supercupă a României (2001), plus un titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2003-2004 (21 goluri).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...