Ce legătură exista între ex-iubitul Simonei Trașcă și celebrul fotbalist Claudiu Răducanu

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 12/07/2018 | 23:24

Sorin Marcu, fostul iubit al Simonei Trașcă, a fost ucis în Mexic de bodyguardul unui om de afaceri român, stabilit acolo. Este vorba despre cel poreclit Rechinul, un personaj care are, la rândul lui, o poveste spumoasă, cu el având de-a face și fostul fotbalist Claudiu Răducanu. (Reduceri mari la jocuri PC) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că fostul stelist a fost adus în Mexic de ”Rechinul”, teoretic pentru o viață mai bună, dar, în final, a ajuns după gratii.

Simona Trașcă a avut un șoc, în urmă cu o lună, când a aflat vestea: fostul ei iubit, Constantin Sorin Marcu, a fost împușcat mortal, în Mexic, acolo unde fugise pentru că în România fusese acuzat de tentativă de omor.  (Promotiile zilei la monitoare)

Povestea este de-a dreptul uluitoare și e perfectă pentru un scenariu cu gangsteri. Fostul partener de viață al Simonei a apelat la un om de afaceri român stabilit în Mexic: i-a cerut să-l aducă și pe el în țara din America de Nord. Iar ”Rechinul” a acceptat. Doar că Marcu, odată ajuns acolo, ar fi încercat să-l șantajeze pe cel care îi întinsese mâna de ajutor. (CITEȘTE ȘI: BRIGADA “SILICOANE” A FĂCUT SENZAȚIE LA PISCINĂ!)

Surse de încredere au dezvăluit toată povestea pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. Marcu ar fi văzut că ”Rechinul” are toate pârghiile acolo, plus bani cu nemiluita, între afacerile sale figurând și un hotel, așa că ar fi încercat să-l șantajeze. I-a cerut bani, mai multe zeci de mii de euro… Mai mult, fostul iubit al Simonei Trașcă și-a cumpărat două pistoale, a făcut apoi un filmuleț și i l-a trimis celui poreclit Rechinul.

Doar că acesta nu s-a lăsat impresionat. S-a adresat autorităților din Mexic, iar acestea i-au aprobat cererea de a-și angaja un bodyguard. Și nu unul de fațadă, ci un fost polițist trecut prin viață. Marcu habar nu a avut de asta. Și, cum omul de afaceri care-l ajutase nu a mai dat niciun semn, în ciuda filmulețului primit și a unor forme de șantaj, Constantin Sorin Marcu a trecut la acțiune.

Și-a luat un prieten și a plecat cu mașina în căutarea ”Rechinului”. L-a găsit pe o stradă, în apropierea casei, și a dat cu mașina peste el. Acesta nu a murit, fiind doar rănit, dar a putut să alerge către casă, unde era bodyguardul. Care și-a îndeplinit misiunea pe loc: i-a împușcat pe cei care au vrut să-i ucidă angajatorul! (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ASASINAREA GANGSTERULUI DIN CRAIOVA)

Claudiu Răducanu, adus în Mexic de ”Rechinul”!

”Rechinul”, cel care a decis soarta iubitului Simonei Trașcă, are legătură și cu sosirea lui Claudiu Răducanu în Mexic, în urmă cu patru ani. Omul de afaceri stabilit acolo l-a ajutat pe fostul jucător al lui Gigi Becali să ajungă în Mexic și apoi să se pună, cât de cât, pe picioare. Doar că Răducanu avea să o încurce rău de tot cu autoritățile, după ce a fost prins cu carduri clonate.

Claudiu Răducanu, poreclit „Blocnotes”, a fost reţinut atunci la Cancun şi deferit justiţiei pentru dare de mită. Ministerul Public mexican l-a anchetat atunci și pentru folosire de carduri false.

Fostul fotbalist, alături de un alt român, a fost reţinut la centrul comercial Plaza Las Americas. După arestare, procurorii au început ancheta în cazul celor doi pentru fals, uz de fals şi dare de mită. Asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de până la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de euro). (VEZI AICI: AM FILMAT-O SĂRUTÂNDU-SE ÎN PISCINĂ CU NOUL IUBIT!)

Conform Diario de Quintana Roo, românii au încercat să le ofere mită poliţiştilor, după ce personalul de securitate al centrului comercial i-a susprins retrăgând bani de la bancomate cu mai multe carduri.

O lună a petrecut Claudiu Răducanu după gratii, dar, în cele din urmă, a reușit să scape și să ajungă în România.

“În urma ultimelor demersuri legale întreprinse de Amabasada României la Ciudad de Mexico pe lângă autoritățile de imigrări mexicane, în vederea clarificării situației juridice a cetățeanului, procedurile de expulzare au fost finalizate. În acest context, acesta va reveni în România”, a fost, la vremea respectivă, răspunsul oficial al Ministerului Afacerilor Externe către Cancan.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...