Am filmat-o sărutându-se în piscină cu noul iubit!

Publicat: 17/06/2018 | 23:03

La doar câteva zile după ce fostul ei iubit a fost ucis cu sânge rege, în stil mafiot, în Cancun, (VEZI DETALII AICI), Simona Trașcă, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, a petrecut la piscină alături de noua „cucerire”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu ”Pamela de România” și noul ei iubit. (Cele mai bune oferte laptopuri

În urmă cu câteva zile, Simona Trașcă primea o veste de-a dreptul șocantă:  fostul ei iubit, Constantin Sorin Marcu, a fost împuscat în cap, în Mexic.  Blondina și-a revenit destul de repede și a reușit să treacă peste acest episod sumbru, apărând într-o ipostază de-a dreptul uimitoare.(Console si accesorii gaming)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe focoasa blondă la o piscină de lux din zona de nord a Capitalei, acolo unde a ieșit să petreacă alături de câțiva prieteni, dar și de noua „cucerire”. Într-un costum de baie verde, ce-i scotea în evidență formele bine definite, dar și bustul generos, Simona Trașcă a fost o apariție de-a dreptul sclipitoare. Și nu singură, ci împreună cu noul ei iubit, un tânăr bine făcut și plin de tatuaje, care se pare că a prins-o pe blondă în mrejele iubirii.(NU RATA, AICI: POVESTEA NEȘTIUTĂ A FOSTULUI IUBIT AL SIMONEI TRAȘCĂ, UCIS ÎN CANCUN)

A reușit să treacă peste tragica veste

În imaginile prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se observă că Simona a trecut cu bine peste vestea șocantă a decesului fostului iubit, iar acum profită de bucuriile pe care i le oferă viața. ”Pamela de România” pare să fie mai fericită ca niciodată. (VEZI ȘI: CELEBRA ASISTENTĂ TV A DANSAT EROTIC LA PISCINĂ, IAR ”BLUTO” NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI…)

Simona Trașcă și noul ei iubit, ipostaze tandre la piscină

Mai mult decât atât, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente pline de romantism, presărate cu sărutări fierbinți și gesturi de iubire. La un moment dat, atmosfera a părut destul de încinsă, iar Simona Trașcă și iubitul ei au decis să se răcorească la barul din piscină. În timp ce își așteptau comanda, cei doi îndrăgosțiți au dat frâu liber sentimentelor. Fără să le pese de cei din jur, Simona și iubitul ei s-au sărutat cu patos și s-au atins în cel mai tandru mod cu putință. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...