Celebra asistentă TV a dansat erotic la piscină, iar ”Bluto” nu s-a mai putut abține și…

Publicat: 13/06/2018 | 23:27

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz-ul românesc, a oferit un adevărat show erotic la o piscină din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat in posesia unor imagini de-a dreptul demențiale, interzise categoric minorilor.(Cele mai bune oferte laptopuri) Fosta asistentă TV a captat atenția tuturor masculilor aflați la piscină, după ce a dansat în costum de baie în fața lor. Dar mai ales a unuia dintre ei… (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ!)

Loredana a profitat din plin de vremea nefiresc de caldă. Zilele trecute, fosta asistentă a lui Dan Capatos a decis să se relaxeze alături de câțiva prieteni la o piscină de lux din Capitală, acolo unde a dat un ”recital” de zile mari, savurat pe deplin de reprezentații sexului tare. (NU RATA, AICI: LOREDANA CHIVU, MEGA-SCANDAL PE AEROPORT CU UN ROMÂN)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente de-a dreptul incendiare oferite Loredana Chivu, într-un costum de baie minuscul, care îi punea în valoare formele de invidiat. (Console si accesorii gaming)

Renumită pentru sex-appeal-ul debordant, Loredana Chivu a arătat din nou că știe cum să atragă atenția bărbaților din jurul ei. După ce s-a bălăcit preț de câteva minute, focoasa blondină a oferit un adevărat show erotic. Fosta asistentă a lui Capatos și-a pus o pereche de căști pe urechi și a început să-și unduiască formele în ritmul muzicii. Momentul plin de senzualitate a fost savurat pe deplin și de unul dintre amicii care o însoțeau și pe care o să-l numim generic  ”Bluto”, datorită asemănărilor izbitoare cu celebrul personaj, acesta fiind, de altfel, foarte simpațic și plin de viață. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, GOALĂ ÎN CADĂ! FOTOGRAFIA CARE A “ÎNCINS” INTERNETUL)

Loredana Chivu l-a înnebunit pe ”Bluto” cu mișcările senzuale

Bărbatul a sorbit-o din priviri pe focoasa blondină și nu a îndrăznit, inițial, să se apropie prea tare de ea. Cu toate că dansul fostei asistente a părut să îi stârnească cele mai arzătoare pasiuni, ”Bluto” a înghițit în sec și, cu greu, și-a stăpânit sentimentele. Se pare că, pentru cumințenia de care a dat dovadă, ”Bluto” a fost chiar ”pedepsit” de Loredana, la un moment dat. Când acesta nu i-a mai acordat atenția cuvenită, blondina i-a dat bărbatului o pălmuță peste posterior. (NU RATA, AICI: LOREDANA CHIVU, JIGNITĂ ÎN PUBLIC DUPĂ CE ȘI-A SCOS BOLIDUL DE LUX LA VÂNZARE)

Fosta asistentă l-a ”pedepsit” pe ”Bluto”

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos. (NU RATA, AICI: A CHEFUIT CU PUYA & SIȘU ȘI L-AU GĂSIT MORT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...