Loredana Chivu, mega-scandal pe aeroport cu un român: „Ești o figurantă plină de aere și…”

Publicat: 10/06/2018 | 23:00

Situațiile tensionate par să se țină scai de Loredana Chivu. După ce, în urmă cu ceva timp, s-a despărțit de fostul iubit, nu fără zarvă, acum, fosta asistentă TV a fost protagonista unui episod tumultuos pe aeroportul din Barcelona.(Cele mai bune oferte laptopuriCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de-a drepul uluitoare despre scandalul în care a fost implicată sezuala blondină. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, GOALĂ ÎN CADĂ! FOTOGRAFIE CARE A “ÎNCINS” INTERNETUL)

O sursă bine informată a povestit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că, în urmă cu câteva zile, atunci când se întorcea din scurta vacanță pe care a petrecut-o în Barcelona, Loredana Chivu a avut parte de un episod extrem de neplăcut pe aeroport.  (Console si accesorii gaming)

Mai exact, blondina a fost apostrofată de un compatriot pe motiv că ar fi avut prioritate la îmbarcare. (NU RATA, AICI: LOREDANA CHIVU, JIGNITĂ ÎN PUBLIC DUPĂ CE ȘI-A SCOS BOLIDUL DE LUX LA VÂNZARE)

”Loredana a fost înjurată de un român frustrat. Bărbatul a început să o înjure și să o jignească pentru că aceasta avea prioritate la îmbarcare. Din câte am înțeles, Loredana avea bilet la bussines class, iar respectivul a fost deranjat de acest lucru, a început să strige la ea «Esti o nesimțită, esti plină de figuri, esti o c#@vă. Ești o figurantă plină de aere și figuri», moment în care între cei doi a izbucnit o adevărată ceartă la care au luat parte și prietenele blondinei, printre care s-a numărat și Simona Trașcă. Au intervenit și polițiștii ca să calmeze spiritele. Vedeta a fost cât pe ce să nu mai fie primită în aeronavă”, ne-a dezvăluit un martor al incidentului.

Loredana Chivu, implicată într-un scandal pe aeroport

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...