Loredana Chivu, jignită în public după ce și-a scos bolidul de lux la vânzare: „Dacă nu mai e Leo, mai greu acum cu banii. Ești o analfabetă”

Publicat: 16/05/2018 | 20:52

Loredana Chivu este prinsă în mijlocul unui scandal cu un fan, după ce în această seară a anunțat că își vinde un bolid de lux. Potrivit mesajului ei, mașina o dă pe 33.000 de euro sau la schimb pe un alt bolid fabulos, care a apărut anul trecut. Postarea fostei asistente TV l-a făcut pe unul dintre internauți să-i lase un comentariu acid, la care ea a răspuns imediat. Iar replicile dure au continuat.

Citește și: Mihai Colesnicov a devenit istorie! El e craiul cu care se iubește acum Loredana Chivu

„Bby se vinde! Toate detaliile la nr. de telefon din anunt! Distribuiti, vă rog!” este postarea făcută de blondină pe contul ei de Facebook. Printre primele comentarii s-a numărat al unui internaut care a afirmat că o vinde pentru că nu mai e fostul iubit, Mihai Colesnicov, și nici Leo. „Dacă nu mai e Leo, mai greu acum cu banii”, i-a scris un tânăr pe nume Alex.

Loredana Chivu i-a răspuns imediat: Ce crezi, îmi iau alta mai scumpă! Nebunule din coceni, spre amuzamentul susținătorilor ei.

Citește și: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce și-a pozat fundul! Ce s-a văzut lângă ea i-a șocat pe toți

Internautul pus pe harță a continuat! „Loredana, după ce ai pus semnul exclamării, trebuia să începi propoziția cu literă mare, dar se vede că ești doar o analfabetă!! Și din coceni te-au scos alții pe tine, că dacă nu erau ei, nu mai erai azi cine ești!”. Blondina nu i-a mai răspuns lui Alex, însă a răspuns altor internauți care i-au lăsat comentarii.

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.