A chefuit cu Puya & Sișu și l-au găsit mort într-o cameră de hotel!

Publicat: 12/06/2018 | 23:45

Caz șocant în lumea showbiz-ului românesc! După ce, la începutul acestui an, a fost  protagonistul unei eveniment sângeros (VEZI DETALII AICI), ”fratele” lui Puya a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte uluitoare despre moartea suspectă a lui Răzvan Lucan, zis „Românu”.(Console si accesorii gaming

UPDATE: La 12 ore de la dezvăluirile exclusive făcute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Puya și Tudor Sișu au postat pe contul de Facebook al trupei ”La Familia” un mesaj răvășitor:

”Astăzi adăugam încă o poză pe peretele ăsta… Răzvan s-a dus așa cum s-au dus și alții de la noi din cartier, lăsând în urmă o altă mamă singură și 3 copii. O altă familie distrusă…

Ni se spune mereu că sensul vieții sunt banii, faima sau succesul și fiecare are modul lui de a cauta să ajungă acolo… acum, când ne uităm toți la coșciugul unui tânăr de 38 de ani, mort, ar trebui să înțelegem că în viață nu e nimic mai important decat VIAȚA și FAMILIA.

Restul e CANCAN, dupa cum și vedem.
DUMNEZEU SĂ-L IERTE!”

Tânărul pe care Puya îl considera ca un frate și care, la începutul acestui an, a fost înjunghiat de un temut interlop, în cartierul milionarilor, a fost găsit mort, acum câteva zile, după ce ar fi chefuit cu cei doi componenți ai trupei „La Familia”. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI!)

Eevenimentul din Brăila, acolo unde ”Românu” i-a însoțit pe Sișu și Puya

În weekend-ul trecut, Răzvan Lucan i-a însoțit pe prietenii lui, Puya și Sișu, la Brăila, acolo unde, duminică, celebra formație ”La Familia” a susținut un concert într-un club din oraș. (Cele mai bune oferte laptopuriDupă spectacol, membrii trupei și amicul lor nu s-au întors în Capitală, ci  au ales să rămână și să petreacă peste noapte într-un hotel din localitate. Acolo unde „Românu” avea să fie găsit fără suflare.

O sursă din mediul judiciar a declarat pentru CANCAN,RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Răzvan Lucan a fost găsit mort în camera de hotel, în cursul zilei de luni.

Imediat după ce trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. Împrejurările în care „Românu” a decedat ridică, de altfel, mari semne de întrebare. Potrivit sursei citate, anchetatorii nu exclud nicio variantă, deși una dintre primele ipoteze ar indica faptul că ”fratele” lui Puya ar fi ingerat o cantitate mare de substanțe interzise. (NU RATA, AICI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI!)

Puya alături de „Românu” (îmbrăcat în negru)

 Răzvan Lucan avea antecedente penale

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos. „Fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal.

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul.

Ceea ce i-a ajutat pe carabinieri să identifice identitatea adevărată a infractorilor români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio, potrivit jurnalul ro. Carabinierii le-au confiscat acestora patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute.  (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU AUTORUL MEGA-LOVITURII DE LA PARIS. CALU MACHEDONU A PLĂNUIT PE-O PLAJĂ FURTUL DE 5 MILOANE €)

Răzvan Lucan, alături de Puya și alți amici

Fostul iubit al Otiliei Bilionera a dispărut după răfuiala de la Ambasada Chinei

În luna martie, polițiștii Serviciului Omoruri au intrat în alertă după ce Răzvan Lucan, zis „Românu”, a fost înjunghiat, de mai multe ori, în urma unui conflict cu mai mulți interlopi. Potrivit unor surse judiciare, ”Românu” intrase în conflict cu membrii clanului Kalu, din Sectorul 1, după ce soția lui ar fi avut, câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu unul dintre aceștia. Interlopii s-au răfuit târziu în noapte, chiar în fața Ambasadei Chinei, obiectiv păzit de jandarmi și înțesat de camere de supraveghere.

Sursele citate au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că, după un schimb mai dur de replici, ”Românu” ar fi fost înjunghiat de Franco Pascu, fiul celebrului cămătar Marcel Kalu, și de temutul lider interlop Giani Hingheru.

Ulterior, victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorii au fugit. Cu toate că a suferit răni care puteau să-l omoare, bărbatul ar fi refuzat atât să depună plângere, cât și să mărturisească cine a înfipt cuțitul în el. După ce au strâns toate dovezile de care aveau nevoie, polițiștii au descins la adresele tuturor bărbaților implicați, însă au constatat că toți sunt fugiți, inclusiv tânărul Franco.(CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE IUBITA SECRETĂ A POMPIERULUI DIN GALAȚI CARE A CÂȘTIGAT 11 MILIOANE € LA LOTO!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...