Am descoperit-o pe iubita secretă a pompierului din Galați care a câștigat 11 milioane € la Loto! El are 59 de ani, iar ea…

Autor: I.D.
Publicat: 11/06/2018 | 22:16

Vă mai amintiți de Iulian Constandachi, gălăţeanul care, în urmă cu nouă ani, a luat potul de 11 milioane de euro la loto? (Promotiile zilei la monitoare) Ultima dată când am stat de vorbă cu fericitul milionar ne mărturisea că există o femeie în viața lui, dar nu a vrut să ne ofere mai multe detalii despre acest subiect. Proiectele în care a investit deja i se par suficiente pentru o viaţă de om, aşa că, acum, Iulian nu îşi mai doreşte decât să se distreze şi să cheltuiască în mod plăcut restul de bani. (VEZI AICI: Ce a făcut cu premiul de 11 mil € de la 6/49)

Nu mai vreau să investesc bani în nimic, doar în plimbări. Am fost deja în mai multe locuri, Paris, Chicago şi multe altele, dar de acum vreau să mă dedic călătoriei, din toamnă, când termin ceea ce am început. Nu am fost singur, dar nu vă pot spune mai multe‘’, ne mărturisea fostul pompier Iulian Constandachi în urmă cu un an. (Reduceri mari la jocuri PC)

Ei bine, Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, a aflat cine este și cum arată femeia care i-a cucerit definitiv inima milionarului (Vezi galeria foto). Ce-i drept, nici acum gălățeanul nu a dorit să dea prea mult din casă, însă am aflat că este vorba despre aceeași doamnă, care ocupă un loc aparte în viața lui. (CITEȘTE ȘI: Are 11 milioane de euro în conturi, dar… ”lucrează” ca şef de şantier pe litoral!)

Destul de secretos, Iulian Constandachi vrea să își țină relația departe de ochii presei și consideră că este mai bine așa.

Nu sunt genul care să umble azi cu o femeie, mâine cu alta. Nu vă pot spune cine este doamna, nu vreau să discut viața mea personală, nu este frumos să dau din interiorul casei. Este o cunoștință mai veche, doamna este specială pentru mine. Ea este femeia despre care vă spuneam anul trecut că merg în vacanțe. Nu locuiește în zonă, nu pot să vă spun unde locuiește”, a declarat Iulian Constandachi pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 din România.

„Nu am încredere în nimeni, doar în mine”

Iulian a recunoscut că mega-câştigul de la loto i-a schimbat viaţa, dar susţine că nici înainte nu o ducea rău. Cheia succesului său în viaţă e să nu aibă încredere în nimeni, mai spune milionarul. „Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la loto, banii nu m-au schimbat în niciun fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici.

Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit’’, ne-a mărturisit bărbatul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...