Povestea neștiută a fostului iubit al Simonei Trașcă, ucis în Cancun. Mărturia bărbatului pe care l-a înjunghiat în gât, la o piscină de lângă Craiova

Publicat: 14/06/2018 | 11:54

Constantin Sorin Marcu, fostul iubit al Simonei Trașcă, ucis în Cancun (VEZI DETALII AICI), fugise din Craiova, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Dragoș Țăndărescu este numele celui care a fost înjunghiat în gât, pe 11 august 2014, când se afla la o piscină situată în apropierea Craiovei. Agresorul bărbatului, Constantin Sorin Marcu, nu a fost prins pentru că a fugit în Mexic. (Console si accesorii gaming)

Magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Constantin Sorin Marcu, acuzat de tentativă de omor, după ce i-a înfipt cuțitul în gât lui Dragoș Țăndărescu.

Victima a declarat că nu-l cunoștea pe agresor – identificat ca fiind Constantin Sorin Marcu. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„M-a acostat și mi-a spus să plec”

Tânărul înjunghiat de fostul iubit al Simonei Trașcă

„După ce am parcat mașina, m-a acostat și mi-a spus să plec de acolo. L-am ignorat și după aproximativ 10 minute, când mă îndreptam spre șezlonguri, a venit și m-a înjunghiat. Nu îl cunosc și nu am avut niciodată tangență cu el“, a povestit atunci Dragoș Țăndărescu.

Constantin Sorin Marcu s-a făcut nevăzut imediat după comiterea faptei.

 ”(…) Se solicită citarea acestuia în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Amână judecarea cauzei la 30 octombrie 2014, ora 11,00 pentru citarea inculpatului în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic“,  se arăta în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj.

Răfuială sângeroasă între clanuri

Fostul iubit al Simonei Trașcă fugise în Mexic după ce l-a înjunghiat în gât pe un craiovean

Sorin Constantin Marcu, de 44 de ani, din Craiova, a fost ucis pe o stradă din Cancun, în urma unei răfuieli între clanuri. Fostul iubit al Simonei Trașcă se afla în maşină alături de un alt român, care a scăpat cu viaţă după ce a fugit de la faţa locului. (VEZI ȘI: RĂFUIALĂ MAFIOTĂ ÎN BURICUL CAPITALEI!)

Sorin Constantin Marcu a murit după ce a fost împuşcat de două ori. Un individ a tras din spatele maşinii lui, iar gloanţele au ajuns prin lunetă şi prin tetieră în capul craioveanului. Presupusul criminal, un recidivist, a fost reținut.

Citește și...