Pepe a petrecut ca-n filme de ziua lui! Ce surpriză spectaculoasă i-a făcut soția lui, Raluca Pascu! Imaginile sunt senzaționale

Publicat: 07/12/2018 | 11:30

Pepe a fost sărbătorit de frumoasa lui soție ca-n filmele de la Hollywood! Casa lor a fost împodobită cu sute de beculețe colorate, dar și numeroase figurine de Crăciun, care i-au fermecat pe invitați și fanii îndrăgitului cuplu.

Citește și: Pepe a lansat clipul piesei “Mi-am ales”. Imagini HOT cu femei goale în cada plină cu spumă

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, se numără printre sărbătoriții zilei de ieri, când a fost celebrat Sfântul Nicolae. În cinstea lui, soția sa a organizat o petrecere spectaculoasă chiar în căminul lor. Atât casa, cât și curtea a fost decorată cu stil, iar imaginile făcute publice de Raluca Pascu te duc cu gândul la lux și opulență. Printre invitați s-a numărat și nea Mări, o gazdă extraordinară a show-urilor de la Antena 1. Prezentatorul a complimentat-o pe soția lui Pepe pentru munca uriașă depusă pentru ca totul să arate ca-n visele unora.

“Superb arată tot aici!”, spune la un moment dat nea Mărin în clipul de mai jos, în dreptul căruia Raluca Pascu a scris mesajul: “Our #Home #LaMulțiAni, Nicolae @pepe.ro”.

Susținătorii cuplului s-au bucurat pentru ei și i-au trimis numeroase mesaje sărbătoritului.

“Superb!!! La mulți ani!”, “Raluca, Doamne, ce frumos este! La mulți ani!”, “Wow! La mulți ani cu sănătate” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Pepe nu s-a mai putut abține și… Ce i-a făcut Ralucăi într-un restaurant

View this post on Instagram

Our #Home #LaMultiAni ,Nicolae @pepe.ro 6.12.2018

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991) on

Pepe e căsătorit cu Raluca de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

 

Citește și...