Cunoscutul actor a câștigat procesul împotriva tatălui său! Miza…

Autor: I.D.
Publicat: 21/03/2019 | 22:17

Actorul Nae Alexandru a devenit celebru pentru replica „Hemoroizii face bine”, însă puțini stiu că acesta a jucat până acum în numeroase piese de teatru, alături de nume mari. În urmă cu ceva timp, artistul a deschis un proces împotriva fratelui vitreg şi a tatălui său, solicitând anularea unui act notarial semnat între aceştia din urmă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre acțiunea din justiție. (CITEȘTE ȘI: SUPER-BUNĂCIUNEA DIN ”PLAYBOY”, TERORIZATĂ DE UN INDUSTRIAȘ MULTIMILIONAR! JUDECĂTORII AU EMIS ORDIN DE PROTECȚIE)

Nae Alexandru, unul dintre actorii cu state vechi din România, care, de-a lungul carierei, a jucat și în mai multe filme, a povestit adesea că a rămas orfan de mamă în urma cutremurului din 1977 şi, singur, a reuşit să îşi croiască un drum în viaţă. Totuși, în urmă cu ceva timp, Nae Alexandru și-a chemat la tribunal fratele „secret” și tatăl. Acțiunea în instanță, referitoare la succesiune, s-a dovedit a fi destul de încâlcită. (NU RATA, AICI: SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST RUPE TĂCEREA! EXCLUDE ORICE ÎMPĂCARE + DECLARAȚII DESPRE INFIDELITĂȚI ȘI VIOLENȚE)

În urmă cu ceva timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 s-au pronunțat în dosar.

”Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâta NPRD și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu aceasta pârâtă, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâta CNB, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Admite excepția lipsei calității procesuale pasive invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâtul MD, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Actorul are de primit 1.500 de lei, cheltuieli de judecată

Admite excepția lipsei calității procesuale active invocată de pârâtul MAN și respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu acest pârât, ca fiind introdusă de o persoană fără calitate procesuală activă.

Respinge cererea de repunere în termenul de acceptare a succesiunii, ca neîntemeiată. Respinge capătul din cererea de chemare în judecată formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâtul, privind anularea parțială a CM nr 1336/1992, ca neîntemeiat. Obligă reclamantul la plata sumei de 1.500 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, către pârâtul MAN. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sector 4 București”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Nae Alexandru a câștigat procesul împotriva tatălui său

Și-a „ascuns” fratele timp de 30 de ani

Povestea de viaţă a actorului Nae Alexandru a uimit pe toată lumea. Artistul a ascuns tot timpul că are un frate vitreg, dar şi că în viaţă a reuşit datorită ajutorului financiar primit de la tatăl lui. Fără să ştie unul de celălalt, cei doi fraţi au ajuns în aceeaşi casă: Nae şi Dragoş făceau meditaţii cu acelaşi profesor, la ore diferite şi în zile diferite. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ DIN PRO TV ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA! EA ERA ”FABRICA DE BANI” A POSTULUI!)

Este căsătorit și are doi copii

La cei 37 de ani ai săi, Nae Alexandru se poate lăuda, însă, pe lângă o carieră în plină ascensiune, și cu o familie desprinsă parcă din basme. Acesta este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, o față și un băiat. Blonzi și cu ochii deschiși la culoare, micuții actorului seamănă leit cu doi îngeri. (NU RATA, AICI: BENDEAC, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE ”FAKE NEWS-UL” CARE A INVADAT INTERNETUL: ”NU VREAU SĂ AM COPIL FIINDCĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...