Soția fostului fotbalist rupe tăcerea! Exclude orice împăcare + declarații despre infidelități și violențe

Publicat: 20/03/2019 | 23:02

Blestemul divorțurilor lovește din nou ”Generația de aur”. Ionel Ganea pare să fie ultimul care pătrunde în „club”! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana, soția fostului fotbalist, rupe tăcerea. Exclude orice împăcare și oferă declarații despre presupuse infidelități și violențe. Atenție, urmează mărturii șocante!

(VEZI AICI: MEGA-SCANDAL ÎN DIVORȚUL UNUI CUNOSCUT ATACANT AL ”GENERAȚIEI DE AUR”! ȘI-A ALUNGAT SOȚIA DIN CASĂ?!)

Dana şi Ionel Ganea sunt căsătoriți de mai bine de 24 de ani. Au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori. Lanțul de iubire, însă, s-a rupt, iar între ei nu ar mai exista cale de împăcare. Divorțul este iminent. Pentru a treia oară, cuplul va ajunge în fața magistraților. A mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu soția fostului “tricolor”. Persoană discretă, Dana Ganea a evitat, până acum, să iasă în public și să vorbească despre viața alături de Ionel Ganea. Iată, însă, că, probabil, paharul s-a umplut, iar femeia a rupt, în cele din urmă, tăcerea. A explicat, cu lux de amănunte, cum s-a ajuns aici.

Dana Ganea a lăsat de înțeles că fostul internațional că ar fi abuzat-o fizic pe durata mariajului. Cei doi nu mai locuiesc împreună. Femeia este îngrijorată că procesul de divorț va fi unul de durată, în principal din cauza faptului că soțul ei este o persoană cu relații.

– Care este motivul divorțului?

– Deci despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict, dar acțiunea de divorț a fost înregistrată pe 7 decembrie 2018.

(CITEȘTE ȘI: DECLARAŢII NĂUCITOARE. ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Exclude, ferm, o nouă împăcare!

– Este adevărat că Ionel s-ar fi cuplat cu altă femeie?

– Dacă este adevărat nu mă interesează, este strict problema lui. Nu este și nu va fi prima și nici ultima femeie cu care s-ar putea cupla. Dar și zvonurile astea pornesc de la ceva… Cine stă în banca lui, cuminte, nu dă niciun motiv de bârfă. Dar fiecare face ceea ce dorește. Dar dacă este adevărat că este cuplat… Aici ar trebui să punctez: respectul de încă soția lui, de copiii lui, de familia lui unde este? Respectul nu îl cumperi cu bani, cu el te naști… În general, bărbații moștenesc respectul și bunul simț de la mama lor. Iar mama îl moștenește de la tatăl ei…

– Sunt șanse să renunțați la divorț așa cum s-a mai întâmplat și în trecut?

– Nu! Șanse nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

– A fost Ionel violent pe durata căsniciei?

– De violență vă las pe voi să deduceți și să vă faceți o părere despre acest individ.

Dana Ganea, interzisă în casele familiei

– Unde locuiți în prezent și unde stă Ionel?

– Țin să menționez că nu locuiesc în nicio casă de-a noastră, nu am acces. El locuiește la reședința de lângă Făgăraș. Ar trebui să se scrie adevărul!

– Se anunță un partaj greu.

– Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență.

– În trecut, ați cerut și ordin de protecție față de el. Ce s-a întâmplat?

– Am cerut, într-adevăr, ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…  

(NU RATA: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

“Generația de Aur” a… divorțurilor!

Se pare că foștii componenți ai “Generației de Aur” nu au deloc noroc în dragoste. Ionel Ganea este ultimul care intră pe “lista neagră” a divorțurilor. Gheorghe Craioveanu, Florin Răducioiu, Gică Hagi, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymeș și Dorinel Munteanu sunt alți foști “tricolori” care au pus punct relațiilor conjugale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...