Gigi Becali a fost chemat din nou în instanţă! Reacţia patronului FCSB

Publicat: 24/11/2017 | 14:32

Gigi Becali a fost chemat din nou în instanţă! Patronul FCSB a fost acţionat în judecată de un om de afaceri de origine arabă, informează stiripesurse.ro.

UPDATE Reacţia lui Gigi Becali: „Dacă ştie arabul că eu construiesc…”

Gigi Becali a reacţionat după ce a apărut informaţia că a fost din nou chemat în instanţă. „Nu sunt probleme în justiţie. Habar nu am, nici nu ştiu pentru că nu construiesc nicio construcţie. Dacă ştie arabul că eu construiesc, să dea în judecată. Pe mine mă dau mulţi în judecată.

Nu e niciun nou proces. Aşa, poate să mă dea 1000 de oameni în judecată. Poate bate câmpii, aberează. Ştiu eu ce inventează el?

Nu a cerut omul nimic, nu ştiu cine e, este minciună, minciună, minciună”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Procesul are legătură cu anumite terenuri pe care le deţine Gigi Becali în judeţul Ilfov. Omul de afaceri de origine arabă îl acuză pe Gigi Becali că o construcţie pe care ar urma să o ridice acesta i-ar bloca accesul în curte.

Omul de afaceri de origine arabă cere în instanţă ca Gigi Becali să fie obligat să îi lase acces „la stradă”. Gigi Becali ar putea, astfel, să fie nevoit să cedeze o parte din terenul său pentru un drum de servitute. Până acum, latifundiarul a refuzat să facă acest lucru. În afară de Gigi Becali, omul de afaceri de origine arabă i-a mai chemat în instanţă şi pe alţi proprietari de terenuri din zonă.

Patronul Stelei a realizat în acest an câteva tranzacţii cu terenuri care i-au adus mulţi bani în buzunar. Gigi Becali a vândut un teren de 7,3 hectare în zona Pipera pentru 12 milioane euro, iar, la câteva luni distanţă, a vândut un ansamblu imobiliar din Pipera, pentru care a primit 14 milioane euro.

Citește și...