Situație jenantă pentru temutul mafiot & soția lui! ”Beleaua” Corduneanu a aflat la închisoare că…

Autor: I.D.
Publicat: 14/03/2019 | 22:24

Temutul Adrian Corduneanu a dat de belea! Vestitul interlop din Moldova se confruntă cu probleme financiare. Pentru că ”a uitat” să-și plătească datoriile, creditorul s-a adresat instanței de judecată pentru recuperarea datoriei.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din procesul în care este implicat interlopul, alături de soția lui. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA)

Aflat în spatele gratiilor, acolo unde a ajuns după ce a fost găsit vinovat într-un caz de șantaj, Adrian Corduneanu, zis ”Beleaua” sau ”Power”, a primit o nouă lovitură. Temutul interlop a fost strâns cu ușa de creditori, după ce ”a uitat” să își plătească datoriile. (NU RATA, AICI: VĂDUVA A PRIMIT OK-UL SĂ VÂNDĂ MAȘINILE MILIARDARULUI! MOTIVUL…)

Ce au decis magistrații

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Iași s-au propunțat în procesul în care sunt implicați Adrian Corduneanu și soția acestuia, Ramona. După ce  creditorul s-a adresat instanței de judecată pentru recuperarea datoriei, judecătorii au admis cererea de executare silită a celor doi soți.

Admite cererea. Fără cale de atac. Document: Încheiere – de executare silită  2196/2019”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Iași.

Adrian ”Beleaua” Corduneanu urmează să fie executat silit

„Beleaua” a ajuns după gratii pentru şantaj

Adrian Corduneanu a aflat în toamna lui 2017 pedeapsa finală în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv.

După ce va ieşi din închisoare, Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa ori cu rudele acesteia timp de cinci ani. Tot atâția ani nu va avea voie să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare. (NU RATA, AICI: MARCEL TOADER S-A DESPĂRȚIT DE NOUA IUBITĂ DUPĂ O SINGURĂ NOAPTE!)

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici, un apropiat al lui Corduneanu.

Adrian Corduneanu l-ar fi înţepat, la un moment dat, cu un cuţit în picior pe T.P. De asemenea, l-ar fi lovit cu palmele peste faţă şi l-ar fi ameninţat cu moartea, au precizat procurorii. „În perioada octombrie-noiembrie 2015, cei doi au obţinut în mod injust, prin constrângere de la persoana vătămată P.T, suma de de 1.000 euro şi 30.000 lei, iar începând cu data de 16.03.2016, au reluat activitatea de constrângere a persoanei vătămate, impunând acesteia să desfăşoare activităţi generatoare de foloase materiale, în interesul acestora”, au menţionat anchetatorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...