Mihaela Rădulescu, scandal la ”Fermă” cu fosta producătoare: ”Prezentatoarea a agresat-o fizic, dar șefii din PRO TV au mușamalizat totul!” + amenințările echipei de filmare

Publicat: 16/04/2019 | 23:02

Șoc în lumea televeziunii! Cel mai popular show TV e un ”butoi cu pulbere”. Un mega scandal ar fi izbucnit în culisele reality show-ului de la PRO TV.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Mihaela Rădulescu ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare.(CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA BUDDHIST. PATRONUL CELUI MAI CUNOSCUT SEXY-CLUB DIN ROMÂNIA A MURIT SUBIT. DECIZIA LUATĂ DE FIUL SĂU)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte picante despre mega-scandalul ce pare să cutremure din temelii cel mai popular show TV de la noi din țară.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

La scurt timp după ce filmările la ”Ferma” s-au terminat mai multe amănunte terifiante au ieșit la iveală. Din câte se pare, tensiunile din spatele camerelor au atins cote inimaginabile, iar filmările pentru cel mai popular show TV nu au fost lipsite de episoade tensionate între membrii echipei de filmare.

Potrivit unor surse D.A.S, Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Prezentatoarea ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare, iar evenimentul ar fi fost trecut ”la secret” cu acordul conducerii PRO TV.

Mai mult decât atât, sursele citate au susținut faptul că o mare parte dintre oamenii care au lucrat pentru producerea show-ului TV sunt la un pas de revoltă din cauza condițiilor capricioase de muncă pe care le-au îndurat timp de aproximativ trei luni.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A PREMEDITAT ADULTERUL DE LA PITEȘTI! CINE ESTE ȘI CUM A ANTURAT-O PE DOMNIȘOARA DIN CLUB)

”Mihaela Radulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se muncea 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare 3 luni, în frig și în condiții de sclavie„ a dezvăluit o sursă apropiată echipei de filmare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mihaela Rădulescu, scandal la ”Fermă” cu fosta producătoare!

Scandalul dintre Brigitte Năstase și Claudia Pavel a costat scump Pro TV-ul! 

Trei ediții ale reality-show-ului ”Ferma„ au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei, pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Este vorba despre două ediții în care două concurente din „Ferma”, Brigitte și Claudia și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral (dacă le place sau nu).(NU RATA, AICI: AVEREA FOSTULUI CĂPITAN AL ”GENERAȚIEI DE AUR” E ÎN PERICOL! GICĂ POPESCU ȘI SOȚIA AU AFLAT CĂ… E VORBA DE 2 MILIOANE €!)

Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu, colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”.(NU RATA, AICI: SALAM ȘI MINUNE AU FĂCUT MEGA-ȘPRIȚ NOCTURN ÎN CARTIERUL BOGĂTAȘILOR!)

Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene”.

Mega-scandal în culisele celui mai popular show de televiziune

Totodată, CNA a ținut cont de o altă ediție a emisiunii, din 17 februarie, în care Claudia, concurentă în emisiune a vorbit despre o altă concurentă folosind termeni precum: Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, care a explicat că a ținut cont și de faptul că Ferma este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV.(CITEȘTE ȘI: AM GĂSIT SINGURUL DETAȘAMENT PRIVAT DE PARADĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)