Salam și Minune au făcut mega-șpriț nocturn în cartierul bogătașilor!

Publicat: 15/04/2019 | 23:14

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase cu greii din lumea manelelor.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Adrian Minune și Florin Salam au făcut mega-șpriț nocturn în cartierul bogătașilor din Capitală.(CITEȘTE ȘI: Victor Slav a “păcătuit” cu o piteșteancă. Colegul Cazacu de la Kanal D l-a “acoperit”…)

Weekendul trecut, greii manelelor au făcut o mega-aroganță într-un renumit club de pe malul lacului Herăstrău. D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul senzaționale cu mega-șprițul pe care l-au organizat Adrian Minune și Florin Salam.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

Sămbătă seară, în jurul orei 22.30, Adrian Minune și Florin Salam împreună cu o brigadă de prieteni au descins în unul dintre cele mai renumite cluburi din cartierul bogătașilor, Funky Lounge. Cei doi maneliști s-au integrat imediat în spiritul petrecerii care la ora aceea era în toi. Imediat după ce au ocupat o masă ”calificată”, aceștia au făcut o comandă serioasă și angajații clubului au adus la masa acestora mai multe sticle de vin.

Din câte se pare, cei doi artiști au profitat pe deplin de faptul că nu erau însoțiti de partenerele de viață și s-au distrat pe cinste alături de prietenii lor. Mai mult decât atât, organizatorii petrecerii au încercat să le facă pe plac celor doi maneliști. Așa că, la un moment dat, din boxe au răsunat câte acorduri orientale printre muzica electrizantă din club cu care petrecăreții sunt obișnuiți.(NU RATA, AICI: “Prințesa manelelor” nu mai are niciun secret… A arătat absolut tot!)

Salam și Minune au făcut mega-șpriț nocturn în cartierul bogătașilor!

”Regele” a cântat sub teroare pentru clanul Caran!

Potrivit unei surse D.A.S., la începutul acestui an, Florin Salam a fost „sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran.(NU RATA, AICI: Juratul de la ”iUmor” a vorbit despre tentativele de sinucidere. Ce dramă ascunde Mihai Bendeac)

Dornici de distracție, nou-veniții nu au ținut cont că Florin Salam nu se află în „exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Conform surselor citate, pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11.(CITEȘTE ȘI: 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...