Decizie de ultimă oră luată în dosarul ginerelui lui Gigi Becali! Judecătorii au stabilit că…

Autor: I.D.
Publicat: 16/04/2019 | 23:03

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, are probleme serioase cu legea! Magistrații au stabilit ca tânărul să fie judecat pentru contrafacere de mărfuri, o infracțiune care se pedepsește cu doi ani de închisoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia de ultimă oră a Judecătoriei Buftea.

Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului”, cunoscut pentru relațiile lui pasagere cu frumoase domnișoare de oraș, printre care și Daniela Crudu, este gata să intre într-una dintre cele mai puternice familii din România. Ultima lui cucerire a fost chiar una dintre fetele lui Gigi Becali, iar lucrurile între ei au evoluat foarte rapid și serios, culminând cu o frumoasă cerere în căsătorie.

(VEZI AICI: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU)

Gigi Becali, încântat de viitorul ginere

Nunta va avea loc în toamnă și, cum este de așteptat, cu siguranță va fi evenimentul anului 2019! Mihai Theodor Mincu i-a fost pe plac și patronului de la FCSB, care l-a acceptat fără prea multe întrebări, dorind în primul rând să-i cunoască părinții.

Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat recent Gigi Becali.

Cât despre ginere, faptul că este înalt… pare să conteze destul de mult pentru latifundiar. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a mai completat Becali.

Mihai Theodor Mincu s-a integrat de minune în familia lui Gigi Becali. Tânărul are, însă, probleme cu legea

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI ȘI-A DESCHIS SPITAL PRIVAT)

Mihai Mincu, judecat pentru contrafacere de mărfuri!

Mihai Theodor Mincu este un mic afacerist, dar fără prea multe reușite de răsunet în domeniu. Nu datoriile ar fi, însă, principala lui problemă, ci infracțiunea de care a fost acuzat, și care îl poate costa libertatea! Pe 1 martie, la Judecătoria Buftea, ginerele lui Gigi Becali a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

El este acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu aceste mărci deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Gropup S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Lovitura a venit pentru Mihai Theodor Mincu în urmă cu doar câteva zile. După ce parchetul a sesizat instanța, magistrații au stabilit ca ginerele lui Gigi Becali să fie judecat în acest dosar! Probleme sunt, astfel, foarte serioase pentru iubitul uneia dintre fiicele patronului de la FCSB.

În baza art. 346 alin. 1 C. proc. pen. constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4616/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prev. de art.90 alin.1 lit.b din Legea nr.84/1998. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor”, au stabilit judecătorii.

(NU RATA: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

Riscă 2 ani de închisoare

De precizat că, în acest caz, legea nu iartă: ”Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte:

a) contrafacerea unei mărci;

b) punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui dosar!

Ar avea nevoie de sfaturile socrului în afaceri

Viitorul ginere al lui nu ar fi foarte priceput în a face bani. Mihai Theodor Mincu a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și fructe de mare. Această firmă are pierderi de 2.400 de lei. Alta, înființată la scurt timp după aceea, tot în 2017, care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice, a înregistrat pierderi recente de 10.000 de lei!

(VEZI ȘI: CE LOC DE MUNCĂ AVEA GIGI BECALI ÎNAINTE DE REVOLUȚIE. CE LICEU A ABSOLVIT)

Cu un așa parcurs în business, fostul ginere a lui Becali are nevoie, cu siguranță, de consiliere din partea latifundiarului din Pipera.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...