Fostul ”iepuraș” Playboy s-a despărțit de iubi & s-a fotografiat goală! Atenție, imagini +18

Publicat: 18/04/2019 | 23:13

Una dintre cele mai senzuale prezențe feminine de pe scena mondenă de la noi din țară a ”comis-o” din nou.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) După ce s-a despărțit de iubit, fostul ”iepuraș” Playboy a pozat 100% goală. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 din ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini incendiare. Atenție, conținut cu un mare impact erotic!(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI S-A COMBINAT CU UNA DINTRE APROPIATELE ”BRIGĂZII LUI NEGRILĂ”!)

Chiar dacă, anul trecut, Rellys Tonu a susținut cu vehemență că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și să lase în urmă trecutul fulminant, fostul ”iepuraș” Playboy pare că vrea să revină în forță pe scena mondenă. Rellys a ”lovit” din nou.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  După ce a reintrat în rândul femeilor celibatare, Rellys Tonu a fost protagonista unui pictorial incendiar, iar fotografiile renumitului model au ajuns în atenția site-ului nr.1 din România.(NU RATA, AICI: ANTRENORUL RAPIDULUI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ: ”AM DECIS SĂ PUNEM PUNCT! COPIII RĂMÂN CU EA ȘI…”)

Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiție și s-a lăsat fotografiată 100% goală. Singurul articol vestimentar pe care sexoasa l-a folosit a fost o haină de blană care i-a mângâiat trupul bine definit. Cum este o adevărată profesionistă, Rellys Tonu, pur și simpli, s-a jucat cu obiectivul camerei de fotografiat și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale posturi. Cu siguranță, rezultatul ședinței foto este de-a dreptul exploziv și nerecomandat cardiacilor.

”Viață de celibatară este frumoasă , nu la fel de frumoasă că atunci când ești îndrăgostită, dar abia acum am învățat să mă bucur de viață și fără un partener . Sunt fericită și am învățat să mă bucur de singurătate … vorba aia: ”mai bine singur decât într-o companie proastă!””, a mărturisit Rellys Tonu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Rellys Tonu, ședință foto incendiară! Sursă foto: begudd.com

Rellys Tonu, carieră de succes

În vârstă de 28 de ani, Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este una dintre cele mai apreciate românce. Tânăra care este originară din Timișoara a cunoscut celebritatea și a devenit un model de succes după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat în mai multe reviste dedicate bărbaților, inclusiv în Playboy.(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DECLARAT INDEZIRABIL LA FCSB ÎL SFIDEAZĂ PE PATRONUL MILIONAR! A ”DISPĂRUT” DE LA ANTRENAMENT ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)