Acasă » Cancan » Bomba sexy a destrămat un cuplu din prima încercare! Detalii BOMBĂ din culisele show-ului Insula Iubirii! Cine a făcut senzație, cine a fost epavă

Bomba sexy a destrămat un cuplu din prima încercare! Detalii BOMBĂ din culisele show-ului Insula Iubirii! Cine a făcut senzație, cine a fost epavă

De: Beatrice Dumitru 25/04/2024 | 23:40

La începutul acestei săptămâni vă dezvăluiam, în exclusivitate ca de obicei, cine sunt toate cuplurile de la ”Insula Iubirii”. Puteți citi detaliile articolul exploziv chiar AICI. Acum venim cu altă bombă și vă arătăm cine sunt TOATE ispitele feminine din sezonul 8 și nu numai! CANCAN.RO are detalii picante despre fiecare bombă sexy, deci citiți cu mare atenție dacă vreți să aflați cine va face senzație pe micul ecran!

Sezonul 8 din ”Insula Iubirii” promite multe momente fierbinți, la cum arată ispitele, mai ales cele feminine! Ca de obicei, producătorii au ales concurente extrem de ”îndrăznețe”, lipsite de inhibiții și extrem de voluptoase! Să aibă omul ce să admire, dom’le, că doar d-aia ne uităm la televizor, nu?! Mâine vă dezvăluim detalii uluitoare legate și de băieții ispite, dar, până atunci, să începem cu fetele!

(CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DIN CULISELE INSULEI IUBIRII: CONCURENȚII RUP TĂCEREA!)

Ana Maria

Așa cum s-a întâmplat și în sezoanele trecute, producătorii au ”reciclat” și sezonul acesta și ispite din anii trecuți. Printre ele se numără și roșcata Ana Maria, dansatoare și lash artist de meserie, adică, pe românește, Ana pune gene! Deși în urmă cu câțiva ani n-a făcut purici mulți pe Insulă, producătorii i-au mai dat o șansă! Și bine au făcut! Sursele noastre spun că, de data aceasta, Ana ar fi captat destul de mult atenția. Pare-se, sezonul acesta a venit decisă și pusă pe treabă!

Ana Maria a fost ”reciclată” din sezonul trecut. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Diandra

Diandra va destrăma un cuplu, spun apropiații acesteia. Pare-se, mândră tare de ”reușita” sa, șatena s-ar fi ”lăudat” și amicilor.  Să începem cu începutul însă…Evident că ispitele-s și mari femei de afaceri! Acest lucru se aplică și-n cazul Diandrei care croiește de dimineață până seară. ”Croitorașul cel viteaz” la datorie, ce să mai?! Nu știm cât de profitabilă este afacerea cu haine dacă și-a permis să-și ia liber o lună pentru filmări, însă poate lucrurile vor merge mai bine după difuzarea emisiunii, că doar d-aia a venit, să-și facă reclamă, nu?! Și cum orice mare afaceristă care se respectă are tatuaje, Diandra a abuzat de cerneală, așa că trupul său de maaare zeiță este plin. Din păcate însă, celelalte ispite n-ar fi avut-o la suflet. Colegele de insulă n-ar prea fi suportat atitudinea și figurile ei. Se pare că marea antreprenoare umbla numai cu nasul pe sus și nu saluta pe nimeni. La bărbați însă, ar fi ”mușcat” rapid din prima ”pradă” ieșită în cale.

Marea afacerista, Diandra, va combina rapid un mascul. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Mădălina

Mică, mică, dar ridică! Mădălina, spun sursele, ar fi una dintre cele mai controversate ispite ale emisiunii. Avidă de publicitate, Mădălina pare că și-a jucat cartea până la final, dornică să devină mare vedetă. Tânăra vrea cu orice preț să fie faimoasă, așa că de ce să nu aleagă cel mai ușor drum? Nu știm cât de bine va pica după difuzare, dar dacă nu riști, nu câștigi până la urmă, corect?!

Mădălina va juca un rol important în acest sezon. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Maria

Maria este una dintre cele mai ”înfrumusețate” dintre ispitele alese. Se vede din avion că are abonament la medicul estician! Pentru Maria, se pare că mărimea contează, altfel nu ne explicăm de ce ar fi optat pentru implanturi mamare mai mari decât propriul cap. Gusturile nu se discută însă, nu este așa?! Mai ales că domnișoara este medic de meserie, deci cu siguranță a știut ea ce face când s-a operat din sculare până-n culcare. Bruneta ar fi crescut în Canada, dar sătulă de frigul de acolo, s-ar fi întors în România să studieze Medicina. Nu știm exact ce-o recomandă ca medic, însă pozele sexy cu siguranță o recomandă ca ispită!

Maria, bomba care dă pe afară acest sezon. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Larisa

Larisa este o altă mare bombă a sezonului 8! Sursele spun că șatena se mișcă foarte bine de fel, mai ales că este dansatoare. În acest sezon, tânăra dornică de afirmare se pare că s-a bagăt destul de mult în seamă cu bărbații din cuplu și a fost un pion important în reality-show.

Larisa se va rupe-n figuri până în zori, la fiecare party. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Anca

Anca este cea mai în vârstă ispită care a venit să cucerească bărbații din cuplu. Blondina a venit extrem de hotărâtă să facă ravagii. Motivul? Divorțase cu câteva luni în urmă, așa că a venit să-i arate soțului ce a pierdut! Trainer de meserie, Anca este extrem de vorbăreață și promite multe!

Anca Zotoiu a venit să ispitească, după ce a divorțat. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Ioana

Ioana este, fără doar și poate, una dintre cele mai decente ispite ale sezonului. Pasionată de spiritualitate și dezvoltare personală, după cum reiese și de pe rețelele ei de socializare, șatena arată foarte ”normal” și are o privire extrem de blândă. Nu știm exact cum a fost aleasă, ținând cont că pare o femeie destul de timidă, însă știți cum este vorba cu mutul și pământul…

Ioana este una dintre ispitele spirituale. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Loredana și Flori

Loredana și Flori, prietene bune de fel, au fost aduse tocmai din Anglia pentru ”Insula Iubirii”. După cum remarcăm de pe conturile lor de socializare, cele două lucrează în industria hotelieră. Nu știm de unde această penurie de ispite de au fost nevoiți producătorii să aducă ispite de peste hotare, dar trecem peste! Ca în cazul Ioanei, Loredana și Flori par niște femei decente, care n-au exagerat nici cu operațiile estetice, nici cu pozele demne de site-uri pentru adulți. Probabil tocmai de aceea, pe Insula n-ar fi fost foarte mult în centrul atenției…

Flori( stânga) și Loredana (dreapta) au fost aduse din Anglia. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Tina

Bineînțeles că n-ar fi fost casting-ul complet dacă n-aveam și o onlyfanistă, nu? Așa că producătorii s-au conformat și au adus-o pe Tina. Bruneta se mândrește cu meseria sa, iar pe conturile sale vedem numai fotografii care de care mai îndrăznețe. Pesemne, Tina va fi un pion de rezistență în sezonul 8 sau, cel puțin, va încerca din răsputeri. Se vede de la o poștă că îi place să stea-n lumina reflectoarelor!

Tina va face orice pentru atenție acest sezon. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Mâine vă dezvăluim și toate ispitele masculine! Și acolo avem detalii-bombă, evident! Vă spunem cine este ispita care a aruncat mărul discordiei între concurenți, dar și cine a fost dezamăgirea sezonului 8! Poze incendiare și detalii neștiute, doar pe CANCAN.RO.

(NU RATA: INSULA IUBIRII REVINE PE MICILE ECRANE! RADU VÂLCAN A FĂCUT ANUNȚUL DIRECT DIN THAILANDA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în ţară şi a deschis o afacere de familie:
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie de chimicale, iar legumele vor fi foarte gustoase
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care i-a mărit averea
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...