Primele imagini cu nepotul multimilionar al lui Gigi Becali & noua iubită. S-au întâlnit în secret la 2 noaptea!

Publicat: 18/04/2019 | 23:07

Vasi Geambazi ascunde deocamdată povestea de amor cu Andreea Ciungan, apropiata ”Brigăzii lui Negrilă”. S-au întâlnit în secret la două noaptea, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă primele imagini cu nepotul multimilionar al lui Gigi Becali și noua iubită. Atenție, urmează filmări în exclusivitate!

(VEZI AICI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI S-A COMBINAT CU UNA DINTRE APROPIATELE ”BRIGĂZII LUI NEGRILĂ”!)

În urmă cu o lună, Vasile Geambazi a divorțat de soția sa, sexoasa Alina, cu care are doi copii. La notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Ulterior, nepotul preferat al lui Gigi Becali s-a reorientat și s-a refugiat în brațele unei senzuale brunete, pe nume Andreea Ciungan.

Discuții nocturne în mașina iubitei

Multimilionarul și tânăra se află la început de relație și, pentru moment, preferă, să se vadă pe ascuns. Chiar și la 2 noaptea! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Vasi Geambazi și Andreea Ciungan într-o zonă de lux a Capitalei, în mașina brunetei. Au dat câteva ture prin oraș, după care apropiata ”Brigăzii lui Negrilă” și-a condus iubitul acasă.

Nu s-au despărțit imediat, ci au mai zăbovit în autoturism aproximativ zece minute. În care au discutat, probabil, despre relația lor. După ce au încheiat discuția, prosperul om de afaceri a ieșit din mașina partenerei sale și s-a îndreptat spre propria locuință.

(CITEȘTE ȘI: VASILE GEAMBAZI, NEPOTUL LUI GIGI BECALI, A PRIMIT VESTEA. CE S-A ÎNTÂMPLAT)

În concluzie, cel puțin pentru moment, nepotul favorit al patronului de la FCSB nu mare dispus să-și asume actuala legătură amoroasă. Deocamdată, ascunde povestea de iubire pe care o trăiește după divorț. A ales să se întâlnească în secret cu iubita sa și să avanseze, ușor, în relație. Astfel că faptul că s-a întâlnit, recent, la 2 noaptea, cu partenera sa nu trebuie deloc să surprindă.

Cine este Andreea Ciungan

Andreea Ciungan este membră a senzualei “Brigăzi Paris”, “coordonată” de Maria Nuțica, cunoscuta organizatoare a ”festivităților” de la Tulum, Mexic. Acestea l-au avut drept gazdă pe milionarul senegalez Kabirou Mbodje, poreclit “Negrilă”, despre care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a relatat pe larg AICI.

Ținem să mai precizăm că Andreea Ciungan a fost combinată, în trecut, cu un bogătaș israelian, în vârstă, care are un super-apartament în zona de nord a Bucureștiului. Omul de afaceri din Israel a decis, însă, să părăsească România, iar Andreea Ciungan s-a ales, în urma relației cu el, cu o super-vilă în Pipera.

În prezent, Andreea Ciungan locuiește într-un imobil de lux din Capitală, situat în zona Nordului, ce valorează aproximativ 230.000 de euro.

Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu doar câteva săptămâni, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum controlează din umbră Academica Clinceni, formație care este la un pas de promovarea în Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

(NU RATA: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”! ALINA A MAI ”BIFAT” O APARIȚIE PUBLICĂ SCLIPITOARE)

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...